Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz cigam #39180 üzenetére

    Azt írta, az XCode el sem indul :)
    Nem nosztalgiával ülök le elé, rendesen használom még. Napi 24 órában folyamatosan megy, mert rajta van a Plex szerver meg a RoonServer is.
    Értem amit írtok, meg nem is. Nem megy fel az XCode-dal készült új Numbers-verzió, paff. Mit tud az, ami nélkül nem lehet élni? (ezt most általában kérdem, nem csak specifikusan a Numbers-re, miért van a frissítés-kényszer egy otthoni felhasználónál, pl. egy amatőr fotósnál?)
    De tényleg, ti Numbers-t használtok? Én soha nem bírtam többre használni, mint egyszerű pársoros táblázatra alapműveletekkel, szerintem rém gyenge az egész Apple-office (avagy iWorks, a régi nevén). Ha irodai programcsomag, akkor ott az MS Office, az nekem sokkal jobban kézre áll (és még letisztultabb is Mac-en, mint Windows-on). Ja, és nem XCode-ban készül :) Remélem nem baj, hogy egy Microsoft terméket dícsérek itt, ha már úgyis egekig lett magasztalva az Edge is.
    A "mindenen is" futó szoftverek, mint pl. az említett Photoshop, szerintem nem XCode-dal készülnek MAC-re (bár ebben lehet, hogy tévedek), van épp elég multiplatformos IDE (IDEA, Eclipse, STS, VS Code....) és framework, ami visszafelé is kompatibilis... bár az igazi Apple-nyalánkságokat valószínűleg csak az XCode-dal lehet elérni.

    Na, de ezek után már tényleg nem erőlködöm tovább, inkább várom, hogy a kolléga el tudja-e fogadni a meghívásomat, és kipróbáljuk-e a hulladék gépen az általa használt dolgokat (amelyeknél számít a szép kép, csak úgy nemmellesleg :D)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák