Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz Aszpirin #39155 üzenetére

    Miert kene aptX? Az implementalasa nem kotelezo (egyedul az SBC az), raadasul ertelme sincs, mert az ITMS es az Apple Music nativ formatuma is AAC, az AAC kodekcsaladot pedig ismeri az osszes AirPods. Igy rogton ki is marad egy minosegronto tenyezo.

    Egyebkent, iden tavasz ota nem kell licenset fizetni a Qualcommnak erte, igy akar bele is kerulhetne a kovetkezo tipusokba. De se mivel, se a macOS-hez, se az iOS-hez nem kell, egyedul talan Windows es Android felhasznaloknal lenne ertelme.

    Hiaba teszel Toslinket az iMacra, ha mar egy DD Plus se jon ki rajta, a DD TrueHD meg plane nem. Az audio iparnak nem kellett volna elengednie azt a szabvanyt. A TV ala beteheto hangprojektorokon se szokott lenni Toslink, a felhasznalok nagyon kis resze rendelkezik dedikalt erositovel, amin ott lehetne ez a csatlakozo. De latod, az audio ipar is elengedte a Toslinket, as IT ipar meg nem foglalkozik a Bluetooth A2DP-vel, az is elmult mar 20 eves. Persze ez egyben az elonye is, mert az Airpods szol a PalmOS 5.1-et es Windows Mobile 2003-at futtato PDA-val is, csak ennek sincs semmi ertelme.

Új hozzászólás Aktív témák