Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegnap este végül sikerült hozzájutottam a rendelésem maradék részéhez. Nem volt egyszerű menet, ha nem "verem ki a balhét" szerintem a hétfői kiszállítás is necces lett volna. Most már ki merem jelenteni: a UPS csomagnyilvántartó rendszere teljes katasztrófa. Egyértelmű, h egy ilyen többcsomagos szállítmány meghaladja a képességeiket. Már előre félek a következőtől, az a szállítmány a sok Sticker Set miatt lehet, h 12 csomagból fog állni - köszi Fana! :W

    Tegnap három különböző ügyintézővel beszéltem, és három különböző sztorit hallottam tőlük. Kb mintha nem is egy cégnél dolgoznának... A második azzal a teljesen új infóval sokkolt délután, h a három csomagomból csak egy van az országban. Annak ellenére állította ezt teljes bizonyossággal, h egy nappal hamarabb már a futárnál volt mindhárom csomagom (a csomagkövetés szerint is). Ez az infó nem hagyott nyugodni, ezért pár perccel később visszahívtam őket, és a következő ügyintéző már úgy látta a rendszerükben, h két csomagom az országban van, és egy Németországban ragadt. Ő is 100%-ra állította ezt. Plusz megjegyezte, h már ne várjak a kiszállításra, mert a futár megint jelezte nekik, h nem tudja megközelíteni a helyszínt (full kamu). Na ezt meghallva elgurult a gyógyszerem, (erélyesen) jeleztem neki, h nem fogok még a negyedik nap is itthon dekkolni várva, h hátha kihozzák a csomagomat. Megkértem, h jelezze a futárnak, h bárhol van, hívjon fel engem, nem számít, h milyen messze van, elmegyek a csomagomért.

    Na ez megtette a hatását, hamarosan jelentkezett a futár és elmehettem a csomagjaimért. És természetesen nála volt mind a három! Fiatal srác volt, már nem volt kedvem lebaszni sem.
    Annyit még a sztorihoz, h fél hatkor találkoztam vele, és a raktérben volt még legalább 50 doboz (összevissza bedobálva, ahogy kell). Azok már nyilván nem lettek tegnap kiszállítva.

    Na de a lényeg: végre összeállt a rendszer, tegnap már játszottam is pár órát. Fasza minden, nagyon tetszik a 320-as perec, annyira, h szerintem nincs is szükségem a 270-es F1-es kormányra. Úgy sikerült beállítanom a kormányt, h egyáltalán nem lóg bele a képbe a perec teteje, szóval ez egyelőre minden igényemet kielégíti. A V2-es fék alapból kicsit keményebb mint a V3-as volt, de meg fogom szokni szerintem.
    Plusz nagyon tetszik a velúr perec, még soha nem volt ilyenhez szerencsém. Abszolút prémium minőség.

    A képen a vaku miatt szürkének látszik a velúr, de amúgy olyan fekete mint a legsötétebb éjszaka. Élőben nagyon ütés ez a kormány, már most imádom. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák