Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Joshi #34875 üzenetére

    " azt írod, hogy egyelőre G29 aztán írod a 65-75"-os tévéket, vagy VR, esetleg tripla monitoros megoldásokat"

    -Mivel TV-t eleve tervezek venni, gondoltam megkérdezem, hogy az jobb e, avagy pl. 1 nagyobb, esetleg 3 "kisebb" monitor. A VR-el valóban nem számoltam még komolyabban, de számoltam, mert mindenképpen lesz, csak prioritásban hátrébb áll. A "kommerszebb" G25/29, T150/300 ára eltörpülne egy HC szintű szett mellett. Ez igaz. Erre írtam, hogy ezeket csak újan venném. (G29/T150/300) Viszont egy jobb kormány, ami alig használtan már beeshet szintén egy G29/T300 árában, könnyen lehet, hogy jobb választás lenne a fenti szetteknél. (?) Amiért azt írtam, hogy egyelőre talán G29 VAGY egy garos, alig használt komolyabb kormány+base és egy(előre) kommerszebb pedál szett az szintén azért volt, mert nem vagyok természetesen otthon a témában, ahogy ezt is írtam abban a hsz.-ben. :) Viszont az áraknak utánanéztem. A 3-as monitor ötletét elvetettem. A kijelző vásárlást kihagyom, használnám a mostani monitorral, amíg a szett össze nem áll. Váltó is kimaradna első lépésben. A TV meg úgy is meglesz, mindettől függetlenül, max megmarad egyébre.

    A VR-ből az Indexet lestem meg, a VR tervben van, más miatt is.
    De ő lesz az utolsó láncszem.

    Azt, hogy nem tudom mit akarok, kicsit elfordítanám abban az irányba, hogy igazából nem tudom, hogy mit lenne jobb venni.

    -G29/T150/300 (~100k körül) vagy pl. Fanatec kormány+base 150-200k-ért? (+pedál+pénzért) Vagy ki kellett volna írnom az elején, hogy mennyit szánok rá? :D.
    A VR mindenképpen meglesz, azt nem számolom ebbe az összegbe.

    Viszont a dilemma a PS miatt megmaradt. Azaz vagy szakítok a PS-el fullra SIM ügyben és marad a PC+profibb cuccoknál, vagy lesz egy kommerszebb TM szett, megtartva az átjárhatóságot.

    Gondolom, most jön a kérdés, hogy minek egy ilyen vén szarnak profi cucc?
    Azt nem tudom, hogy a dolog mennyire szippant be. Ha annyira mint régen, akkor bajban leszek. :D. Mert akkor nagyon. És azért tartok ettől, mert manapság lényegesen jobb és több szimulátor van, mint régebben. :). De jogos a megállapítás. Meg kell hoznom a döntést.
    Köszi mindenkinek.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák