Új hozzászólás Aktív témák

  • iceman007

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítség kellenne, ez a fórum az utolsó reményem :U

    Adott egy Logitech G25-ös kormány. Egyes játékoknál mint pl. FIFA 17 (amit egy Microsoft Xbox 360 Controllerrel irányítok) egyszercsak a kijelölt menüpont elkezd lefele vándorolni automatikusan, amíg el nem éri a legalsó pontot. Mivel régebben más játéknál (GTA San Andreas, a karakter egyszercsak elkezdett magától hátrafele sétálni) is elöfordult ilyen sejtettem, hogy a kormány zavarhat be, ezért elkezdtem nyomogatni a pedálokat. Rájöttem, hogyha egy bizonyos mértékben, kb 75%-ban kinyomom a gázpedált akkor semleges lesz ismét a menüpont kiválaszása (ha maxra kinyomom a gázt akkor felfele mozog a menüpont).Mondanom sem kell, hogy így elég kellemetlen játszani.
    Elöször valami olyan megoldásra gondoltam, hogy létrehozok a játéknak egy profilt a Profilerben aminél letiltom a pedálokat vagy adott fix értékre állítom a gázt. De ilyen beállítást sehol sem találtam. Ti tudtok valami ilyesmit vagy másik programot amivel ez lehetséges?
    A másik ötletem az volt, hogy magában a Windowsban tiltom le ideiglenesen a kormányt, majd mikor abbahagyom visszaállítom. Ilyen lehetöséget sem nagyon találtam, Ti ilyenröl tudtok?
    A harmadik és talán legkézenfekvöbb ötlet pedig az volt, hogy egyszerüen kihuzom a kormányt az USB-böl. Ezzel az egyetlen probléma, hogy minden egyes újracsatlakoztatásnál újra kell telepíteni a kormány driverjét.... Erre tudtok valami megoldást, hogy a Win 8.1 felismerje a kormányt ha kihúzom és újra visszadugom?

    Ha ezeken kívül van valami jó ötletetek vagy tudjátok a megoldást kérlek ne tartsátok magatokba. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák