Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz neilszab #24647 üzenetére

    Én is azért szemezgetek a Fanatec CSL-el, mivel jelenleg konzolon ez az egyik legélhetőbb alternatíva, amennyiben többet szeretnél mint a kormány + váltó, vagy mókolni szeretnél.

    Túrom a netet jóideje, de sajnos roncsolás/garivesztés nélkül egyedül a Fanatec szett az ahová lehet mókolni mindenféle extra perifériákat mint pl: kézifék.

    Való igaz, hogy drágább mint a TM, de mivel a csatolófelület olyan, technikailag mindent lehet hozzá csatlakoztatni.

    Ha nagyon filléreskedni akarnék egy CSL Wheelbase + P1 kormány elég lenne, ara már rá lehet kötni a Logitech pedált + váltót + egy homemade kéziféket, és árban sem nagyon ugrottam meg a TM szett árát.

    Mondjuk az én szintemre bőven elég lenne a Logitech is, csak van pár dolog amit nem szeretek, és ahogy olvasgatom ezek pont a gear-es Logi megoldás miatt van, csak emiatt nézekődök a komolyabb dolgok után ...

    A sokat emlegetett hibák persze számítanak, de inkább csak másodlagosak ebben az esetben, hiszen van garancia, és mivel nagyon alap hobbi szinten vezetgetek, nekem belefér a várakozás (Habár nem szeretném persze, mert ilyenkor teljesen mindegy, az embert akkor is szétveri az ideg ...)

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák