Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz -Solt- #24054 üzenetére

    Jaja, PC-ben nem gondolkodom, akkor Hotas lenne a cél xD

    Xbox Only, max a laptopomon elbohóckodom valamivel ha úgy adódik ...

    Mellesleg ha nem vesszük a Logitech embargót, akkor sem vettem volna.

    Itthon kb. 30 ezer az árkülönbség újonnan a TM TX Leather edition és a Logitech G920 között. HA ennyiért benne lett volna a váltó, akkor lehetett volna Logitech, de így az van, hogy bár a TM drágább de újabb technológia, moduláris, és SW-es szempontból csak megbízhatób lehet mint a Logitech.

    Mivel hosszabb távon gondolkodom, így az árkülönbség csak annyit jelent hogy többet kell spórolnom...

    Most a TM pletykák és a magas hibaarány miatt méginkább van időm ...

    Hogy kihasználnám-e ezeket? Pfhhhh ... dehogy, egy Momóval ellenék életem végéig úgy, hogy sosem használnám ki a benne rejlő lehetőségeket ... De ez már más kérdés :)

    @arty: Anno mikor a Xbox One-t bejelentették bődületes botrány volt a 360/One kormány inkompatbilitás miatt, amit az MS azzal magyarázott, hogy a One speciális FFB vezérlést kapott, amivel a régi kormányok nem kompatibilisek. (Háááát ... nem hiszem, hogy Firmware oldalon ez nem lett volna megoldható komolyabb kormányok esetében ...de hát pénz ...)

    Előfordulhat hogy emiatt volt gáz, egyszerűen nem sikerült a Logitechnek megoldani. (Az egyik legrégebbi PC periféria gyártó, kiváncsi vagyok megoldották-e már, hogy a Windows gombos makrókat is fel lehessen programozni ...)

    [ Szerkesztve ]

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák