Új hozzászólás Aktív témák

  • Én a G29 és a T300 között vacillálok, hogy melyiket vegyem. Csak PS4 kompatibilis kormányok jöhetnek szóba. A G29-ben az a jó, hogy egyben kapok egy korrekt kormányt és pedált, nem cserélhető de nem is érezném nagy szükségét.

    A T300 ránézésre kicsit műanyagabbnak tűnik, és youtube-tesztek szerint hangosabb is (az a tipikus cipzár hang, amit a DFGT esetén utáltam ezért eladtam), a G29 viszont hangtalan, puha és gumírozott fogású ugyebár. Mondjuk egyiket sem volt alkalmam kipróbálni és mivel vidéki vagyok, nem is lesz alkalmam, de a youtube-videók által valamennyire megismerhetem.
    Szóval úgy tűnt eddig, hogy a G29 mellett döntök, aztán megláttam a Ferrari F1-es kormányt. [link]
    Milyen király lenne így tolni az F1 játékokat! :Y Viszont rendes autókhoz meg kerek kormány kéne. Szóval vagy legyen kétféle kormánykerekem, amit váltogathatok, vagy legyen csak a kerek alakú. De vajon megéri az 50k felárat az, hogy amikor épp nem Gran Turismo-val vagy hasonlóval játszok, hanem F1 játékkal, arra az időre kicseréljem? Hm... :F
    Aztán megláttam ezt a csomagját a T300-nak. :DDD Csak 30k-val drágább, mint az alap csomag, de jobb pedálokkal van (mondjuk engem nem érdekel a kuplung, sem a H-váltó, szóval elég lenne két pedál is), ami külön 35k felár lenne, illetve a Ferraris kormánykerék, ami külön 50k felár lenne, így 85k felár helyett csak 30k-val drágább ez a csomag. Az a Ferrari kerék nagyon tetszik, mert rohadt jó anyagból van és szebben néz ki, nekem fontos az, hogy fogásra jó legyen. Viszont maga a kormány működése nem jobb, mint a sima, és ugyanúgy van benne némi cipzárhang a hirtelen forgatásokkor. Mégis egyelőre úgy tűnik, hogy ezt a csomagot fogom választani, aztán majd eldöntöm, hogy megér-e plusz 50k-ért bevállalnom egy olyan Forma 1-es kormányt is, de úgy már majdnem 200k-nál tartanék, és igazából én már 100k-t is erősen sajnálok rá, de nem igazán van jobb alternatíva.

    Mi a véleményetek erről? :))

Új hozzászólás Aktív témák