-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz venember83 #58446 üzenetére
Hirtelen az jutott eszembe, hogy a Juvenak lehet csak nagy rangadókon "adnak" tizit.
-
Sickboy25
addikt
Mit kell ezen nézni??
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
BenHans
addikt
Jó kép... tökéletes félremagyarázás. Ebből mennyi tekinthető utólag megnézve is jogosnak? És a Roma mennyit lőtt a Juve ellen és mennyit fordítva? Melyikük meccsét döntötte el többször egy megítélt büntető és vitatható volt-e?
Ilyeneket lehet hozni, csak nem érdemes, mert attól hogy létezik egy ilyen statisztika még semmi köze sincs a hétvégén történtekhez.
Allegri is elismerte hogy a győztes góljuknál les volt, és valahol olvastam hogy Rocchi is elismerte a felelősségét abban hogy a Roma vereséget szenvedett. Azért remélem kivizsgálják....
Bonucci góljánál Rocchi jól látta: nem voltak a juve játékosai a Roma kapusa előtt...
Amúgy lehet hogy megvan a bajnoki cím a juvénak... Manolas 2meccses eltiltás + Cholevas-Castan-Astori sérülés. Így benne van egy botlás sajnos, ami lehet már sok lenne.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DopeBob
addikt
válasz venember83 #58502 üzenetére
hát sokat tesz érte, hogy teljesen elkallódjon... pedig milyen jó focista lehetne
csak ki kéne cserélni az agyát, mert egyébként tehetséges....
MZ/X
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #58845 üzenetére
nna, és a Deutsche Telecom az milyen? milyen sportadót hozott magával? sport tv (ami nálunk, szlovákiában és cseheknél), vagy netán sky-t, vagy saját gyártásút?
pohár igen, de csak dvbc-re rakta rá a 2-őt hd-ben upc. műholdra egyelőre baszik..
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #58848 üzenetére
Tudtommal nincs Sky. Amúgy már az Orange is nyújt műholdas TV szolgáltatást: [link]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #58944 üzenetére
Józanul is, az a baj.
-
IreN!CuS
őstag
válasz venember83 #58944 üzenetére
A szünetben a kettő nem kötelező csere lehetősége amúgy annyira nem baromság szerintem.
De amíg nincs szükség kár ilyen változtatásokat hozni , először legyen videó bíró meg les jelző meg gólvonal meg minden , után lehet ilyeneken filózni.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #58966 üzenetére
Azert vhol nem kerek ez a sztori. A gorogok elleni potselejtezot 2013. novembereben jatszottak, ha Piturca menni akart, nyilvan utana lett volna celszeru lepnie. Vagy max. a nyaron. Ebben a formaban az egesznek nem sok ertelme van.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
pohár
félisten
válasz venember83 #59033 üzenetére
már lassan 20 perce
ebből se lesz 1-0GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59033 üzenetére
meglesz az az 1-2, no para
-
Dinter
addikt
válasz venember83 #59055 üzenetére
Mert nem a Barca/Inter lőtte
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59065 üzenetére
ja, igazatok van. én tévedtem. tavaly is, idén is megkapták, ami járt nekik..
hadd szokjákma estére tipp? napoly megver bennünket?.. vagy csak a kiscsapatok képesek erre?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59068 üzenetére
mit mást írhatnék erre, korrekt hozzászólás
nem is tudom amugy, miért kérdeztem, nyilván én se találgatnék meg izgulnék feltétlen egy juve-napoli végkifejletén..na mindegy, legalább ezt a meccset látom majd, ha már egész nap rohadok a melóhelyen
-
csƵ
addikt
válasz venember83 #59158 üzenetére
Teltházra gondolt szerintem.
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #59245 üzenetére
Még vághatna párat a Bayern...
-
tiv83us
veterán
válasz venember83 #59245 üzenetére
Maximum a vedelmet lehet dorgalni a Romanal, Gervinhonak viszont reszpekt, nagyon tolja meg ilyen remenytelen csataban is. Moszkvanak megint oda kell csapni, aztan meg lesz a masodik hely.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59272 üzenetére
csatlakozom, én is minden olasz csapatnak drukkolok. kettő darab klubot kivéve.
talán nem kell mondanom, melyek azok.. -
BenHans
addikt
válasz venember83 #59272 üzenetére
Mert pont az előző rangadón nem érdemelt győzelmet egyik csapat sem. Vannak X-es meccsek persze ahol mégis az egyik csapat szerencsével talál egy gólt, de itt nem ez volt a helyzet. Itt a bíró olyan jelentősen belenyúlt a meccsbe hogy a Roma győzelme sem lett volna igazságos, és ha a Roma nem kapja a büntetőt akkor 2-vel megy a Juve ami eredmény végképp nem tükrözte a meccset hanem szépen vázolja hogy a bíró alakította az eredményt. És ha a játékvezetés alakítja az eredményt sorozatos rossz döntésekkel az már egyik oldalra sem lehet igazságos szerintem.
Ha itt mondjuk Rizzoli fúj akkor ez egy sima 1-1. És pont ez a lényeg, ha a Juve jobb nálunk, legyen, de akkor ne vitatható meccsen, mert annál sokkal jobb egy tiszta 0-1 is, persze én is azt szeretném hogy a Roma ne egy góllal hanem egy biztos 2 találatos különbséggel hozza le a visszavágót. Semmi sincs veszve a Zebrák most pontokat hagytak egy kis csapatnál, és a következő rangadóig még lesz egy téli átigazolási időszak + felépülnek a sérültjeink és meglesz a győzelem.
A Bayernről meg már leírtam hogy mit gondolok. Ellenük győzelemmel ér fel az X. Egy Roma a Bercelona-tól is távol van mégsem volt esélyük a katalánoknak a Bayern elleni utolsó 3 mérkőzésükön.
Viszont a Roma a visszavágón bizonyítani fog, és még ha ki is kap, megmutatják hogy sokkal erősebbek ennél.MÁS: Ki ez az Egri Viktor? És miért lett kommentátor? Néztem Juve meccset, ott a juvét szapulta, tegnap viszont majdnem írtam pár sort a DigiSportnak... Legközelebb nézem inkább neten HD-ban arab kommentárral mint ezt, elég fájó egy nem divatszurkolónak egy ilyen vereség mert erőt kell meríteni a további szurkoláshoz is nemhogy még a folyamatos pocskondiázást hallgassam.
Persze ha lesz internet-adó akkor nem nézek HD streamet de az biztos hogy itt forradalom lenne ha bekövetkezne, de van egy olyan gyanúm hogy kamu és terelés, vagy lesz egy felső limit mondjuk 1000Ft... de ha ezzel még tovább drágítják a mobilnetet is akkor imádkozzunk a roaming díjak megszűnéséért és megyünk külföldi szolgáltatóhoz mert a mobilnet árak így is tragikomikusak.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #59323 üzenetére
Csak allegri takarodjon már
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59348 üzenetére
ott a Monaco..
nála unalmasabb csapat nincs a földkerekségen, azt gondolom
magyar klubokat leszámítva nyilván -
7600 GS
addikt
válasz venember83 #59351 üzenetére
Az biztos, hogy a PSG gond nélkül verné meg bármelyik BL-ben szereplő olasz csapatot az idei szezonban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59390 üzenetére
bajnokságot simán viszitek, most a bl-ben szarul álltok, hát istenem.. Conté-val se volt sokkal jobb a szereplés a nemzetközi kupában..
miért ne maradnacsak mer' Beni utálja?... xd
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59554 üzenetére
egészen más csapat, mondhatni...
Miccoli papával mi van egyébként? visszavonult, vagy levezet valahol? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59557 üzenetére
fu tényleg, ő még nálatok (is) focizott..
Palermo jó volt abban a rövid szakaszban, amikor ő ott volt, meg volt még egy Pastore-jük, Balzarettijük, Nocerinojuk..
Ilicic is ott kezdte tán -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59554 üzenetére
1-0 -ra visztek..
egy szavad se lehet -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59567 üzenetére
melózom.. csak az eredményeket lesem
figyelj legalább nyertek. mindennek muszáj nézni a jó oldalát.. :d ezekben az ínséges időkben ez már nagy dolog
mi szarul is játszunk, meg meg is szoptatnak. de úgy is kell. -
tiv83us
veterán
válasz venember83 #59582 üzenetére
Inkabb mindenki mennyen tuntetni!
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Patrick
addikt
válasz venember83 #59573 üzenetére
A jó öreg Tacsi, de imádom.
Ugyan az megy évek óta, mint az A-ban, mint a BL-ben és lásd a válogatottat is. Ellenfél saját kapuja előtt, mi meg csak passzolgatunk egyik oldalról a másikra és ennyi, semmi ötlet, semmi kreativitás, lassú, körülményes játék. Nem lepődöm meg, bár mindig reménykedem. Allegri nem sokáig lesz itt. Remélem.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59620 üzenetére
Ringman Amúgy ha valaki az Interből nagycsapatot akar csinálni, annak először a pénztárcába kéne mélyen belenyúlnia. És venni belőle néhány jó játékost, meg egy igazán jó edzőt (nem David Moyes-szintűt).
kbamugy, akartam kérdezni már, ki a franc az avatarod?..
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #59620 üzenetére
kicsit offos mellékszál:
mix-ből kifolyólag figyelem ezeknek a hektikus élcsapatoknak a menses alapú ingadozásait.
ha jól érzi az ember a rirtmust, pontosan lehet tudni nyerés, vesztés váltakozásokat.
jó példacsapatok erre:
inter, juve, dortmud.
csak mindegyik máshogyan.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #59642 üzenetére
Hát igen, allegrivel a továbbjutás is kétséges
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59757 üzenetére
uhh, a végén nyertek is?.. 0-0ig láttam
mindegy, úgysem emlékszel már, mikor kaptatok ki utoljára a bajnokságban, néha kell kicsit nosztalgázni is.
roma is bukott? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59760 üzenetére
jobb lesz lassan összekapni magatokat, az Inter elkezdett tapadni!
-
L_YKing
addikt
-
törölt tag
válasz venember83 #60255 üzenetére
Ez is igaz lehet. De azért csak vannak olyan szuverének, hogy ne a megbeszélt hülyeséget, hanem saját magukat adják.
-
bagyulajuve
addikt
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #60337 üzenetére
Szép erődemonstrációt tartottak. Sajnos nem néztem. Mit csinált a Parma?
Olyan kár hogy sem a Zebrák sem a Farkasok nem mennek semmire Európában... Pedig nem döntőt várnék tőlük hanem egy legjobb nyolcat... édes álom. De az olasz foci akkor kelne csak fel igazán ha jó 4-5 csapat állná meg a helyét EL/BL-ben.------
Az Empoli meg szépet rúgott a Lazio-ba...
Este meg kell tépni a bikát! Dajeee!
németek: Ma van esély arra hogy a Dortmund kikap és megragad az utolsó helyen. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy mi van ott és utána meg egyik pillanatról a másikra virítanak a BL-ben.
-
Integra
titán
válasz venember83 #60432 üzenetére
nem, akkor sem mindegy, mibe nyomják a pénzt, mert látod, nem jól nyomják most sem a pénzt.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #60423 üzenetére
A Mexikó-Hollandia futballmérkőzés büntetője ihlette meg az öreget.
-
törölt tag
válasz venember83 #60477 üzenetére
Mit akarnak Macinivel??? Atya ég! Rendesebbet nem találtak?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #60477 üzenetére
hell yeah
-
Integra
titán
válasz venember83 #60548 üzenetére
természetesen az az első, de ez így nem elég, amit ma láttunk.
-
Integra
titán
válasz venember83 #60553 üzenetére
nem számítok többre, reálisan nézem a dolgokat, de az, hogy balról megy a beívelés 90 percen át, aztán vagy van ott valaki vagy nem.. szóval muszáj nézni a többiek eredményét.
-
nagyúr
válasz venember83 #60555 üzenetére
De miért? Ezt vajon ki találta ki? Szerintem baromság.
Més que un club!
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #60616 üzenetére
A Szpartak Moszkva a legesélyesebb. Már nyáron is közel volt hozzá.
-
IreN!CuS
őstag
válasz venember83 #60647 üzenetére
Azért egész sok mindent eltaláltak Dárdai , Finnek után , Fradi stadion , Oroszok ellen...
Kérem ne legyen telhetetlenSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #60647 üzenetére
én úgy tudtam, csak a madridot irányítja
-
bagyulajuve
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest