Új hozzászólás Aktív témák
-
catlaca
senior tag
válasz
Dragon3000 #50 üzenetére
Valószínüleg többet, ezért gondolom, hogy simán kitermelné a havi 10 dollár/főt, ha ingyenes, vagy majdnem ingyenes lenne a reklámos csomag.
“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
Necroman_Mk2
senior tag
Azt hiszem, hogy maradok a Standard csomag mellett, nem kell az olcsó reklámos. Az hogy a Netflix mennyire remek filmeket és sorozatokat csinál (vagy vesz meg ideiglenesen exkluzívnak), most nem firtatnám, mert egyéni ízlés kérdése...
"A hirdetőkkel új típusú reklámokat dolgoznának ki, olyanokat, amiket csak digitális szolgáltatáson lehet (például egy 30 perces reklám több napon át menne ki, új részeket felfedve a történetből, amikor valaki Netflix-műsorra kapcsol)."
Elsőre ezt nem értettem, de aztán beugrott a Long Long Man Japánból, ami valami hasonlót csinált: egy történetet adott le több részletben, miközben egy rágót reklámozott.#31 clon Én is furcsállottam a cikkbeli számokat, de köszi, hogy kihámoztad nekem a lényeget
Bár van egy olyan érzésem, hogy nem csak ez mozdította előre a növekedést, hanem a fizetős fiókmegosztás is.
#44 RetepNyaraB Az 5 millió csak elsőre tűnik soknak, de az összes Netflix előfizetőnek csupán a 2 %-a. Igaz, később még növekedhet, pláne, ha a Netflix inkább ezt a csomagot adja oda különféle szolgáltatói együttműködések jegyében.
#43 Gave Amit fölvetettél, az szerintem inkább ellenérzéseket szülne: nem elég, hogy megszakítják a műsort, még választani is KELL egy reklám közül, hogy tovább menjen az adás?! Ezt szerintem egyszerűbben, és kevésbé frusztrálóan is meg lehet oldani azzal, hogy egy beállítási menüpontban bejelöli az ember, hogy milyen reklámokat akar nézni; a default persze lehet a "mindent".
#47 catlaca Szerintem ezt ők átszámolták, és az jött ki, hogy 7 dollárról érdemes indítani, mert ezzel nyernek is (pénzt), de "motiválja" is az előfizetőket a +3 dollár/hónap kiadására a Basic csomagért.
De ha nem jön ki, akkor majd lejjebb viszik ennek az árát."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Medocsabi
addikt
Csak én érzem úgy,hogy ezzel a sok streamer platformmal a torrent malmára hajtják a vizet? Nekem van Netflix, HBO Max is,de ha lejárnak, csak az Ncore marad,mert az összes platformon ömlesztve van minden,80%szemét ( nyilván egyéni preferencia), és ahhoz már drága,hogy 3-4 ilyen elofizetesem legyen.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Medocsabi #55 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét látom, egyelőre a Netflix legnagyobb csomagját leszámítva, teljese elfogadható árért, elfogadható minőségben elérhető tartalmakat kapsz. Cserébe nem kell trükközni és töltögetni, kényelmes.
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #56 üzenetére
Mit kell trükközni?
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Dragon3000 #57 üzenetére
Felmész a virágboltba, letöltöd a kívánt anyagot, ha TV-n akarod nézni, át kell másolni valami hordozóra, ha csak nem közvetlenül PC-ről fogyasztod a tartalmat. Esetleg még a TV-d nem tudja lejátszani a hangot, HDR/DV anomáliák….
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #58 üzenetére
48c2 tv a monitorom, így nem kell semmit sem másolgatnom. De akár hálózaton keresztül is el tudja érni a tv, így megint csak nem kell másolgatni. Ha sorozatról van szó, akkor még csak fel sem kell menni az oldalra, RSS megoldja a részek beszerzését.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Dragon3000 #59 üzenetére
Egy 55C1-em van itthon, csak a XSX van rákötve, ha valami nagyon nézhető dolog jön ki, bedugom az Xboxba és hajrá! A TV-be egyébként sem szeretek dugni a fix dolgokon kívül semmit. Lehetne NAS-olni, de úgy vagyok vele, hogy felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
őstag
válasz
Neurotoxin #10 üzenetére
Faterom 75 és simán használja a netflixet.
-
stellaz
őstag
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Kolléganőm 800 ezres tévét vett tavaly (a 600 ezres lett cserélve) és most lelkendezett, hogy most full hd-ben nézett egy focimeccset és neki eddig nem is tűnt fel, hogy a focisták arcát nem látja.
Neki nem mindegy, mi megy?Egy haverom meg elvből nem néz nagyfelbontású tartalmakat a nagyfelbontású tévéjén, mert az csak idióta divat dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
senior tag
válasz
Medocsabi #55 üzenetére
Nekem per pillanat 3 streaming előfizetésem van: Netflix, Disney+ és SkyShowtime. Anyagilag bírható is, csak időm nincs nagyon kihasználni, ha mellett (videó)játszani meg a családdal foglalkozni is akarok. Szerencsére még a "csonka" kínálatuk is van akkora, hogy lehessen (még nem látott) filmeket és sorozatokat válogatnom, ezért én biztos nem megyek vissza a torrentre. A fene fogja éjszakákon át fennhagyni a gépet csak azért, hogy meglegyen a ratio, különben kihajítanának.
#62 stellaz Mekkora a képátlója?
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Armandus
kezdő
válasz
Neurotoxin #58 üzenetére
Hát nem tudom... én járok virágboltba mert egy csomó tartalom van amit szeretnék nézni de Magyarországon nem elérhető. Felmegyek a virágboltba, pár perc alatt összeválogatom amit szeretnék, azt a böngészőből a NAS-nak kiadom mint házifeladat, nap közben megcsinálja aztán amikor hazaérek akkor készen ott is van és a Plex egyből fel is ismerte. Napi szinten 5-10 perc "munka", amit a reggeli kotlás közben intézek a tabletemről.
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór
-
Neurotoxin
őstag
Neki valószínűleg teljesen mindegy. Ismerek olyat, aki úgy vett TV-t idén, hogy mi mutat jól a nappaliban, mert "prezentálni" akar vele......Egyébként az emberek 90%-nak fogalma nincs, hogy milyen felbontáson éppen mit lát.....Nekik aztán teljesen rendben van, hogy a kábeltévén mi megy, csak menjen. Direkt megnéztem, a 4K 2012 óta van jelen, 2015-től talán már elfogadható áron lehetett ilyen kijelzőket venni. Tavalyig egyébként elvoltam egy 24"-es Dell U2414H-val is (nem hiányzott se a 4K, se a HDR), de mivel saját lakásom lett, már szükségem lett egy TV-re.
Van egy nagyon jó barátom, mikor én megvettem a C1-et októberben 390-ért (meg 3 éves cseregarancia, fali konzol stb, összesen 470 lett a vége...), akkor vett utána valami csoda Sony szintén OLED-et 800 körül. Átjött hozzám és csak annyit mondott, hogy szerinte az enyémnek szebb képe van.Mindig azt szoktam mondani, hogy mindeki úgy válasszon TV-t, hogy mire kell. Nálam nincs kábeltv, időnként játszok az Xboxon, 4K Blurayt és streaminget nézek. Van, aki megkérdezi, hogy mennyibe került a TV és hüledezik, hogy nem vagyok normális. Én viszont osztom azt a véleményt, hogy az élet rövid, nem mindegy, hogy milyen kijelzőt bámulunk.
[ Szerkesztve ]
-
Hi!King
őstag
válasz
RetepNyaraB #36 üzenetére
"Annak idején a kereskedelmi tévék megjelenésekor a legrosszabb élmény volt az arcunkba tolt reklám, ami folyamatosan romlott az évek alatt (ld. 15 perc film, 10 perc reklám). Cserébe ingyen volt a műsor. "
De ha az akkori kábeltv előfizetési díjnak kiszámolod az inflációval növelt értékét, akkor abból 3-4 streaming előfizetés kijön, attól függően, hogy melyikeket választod, és az akkori kereskedelmi tv-k kínálatánál jóval bővebb kínálatot kapsz, és akkor amikor csak szeretnéd. Mert ok, hogy akkor nem a TV csatornának fizettél, de a szolgáltatónak igen, és még a reklámokat is nézhetted, azzal "kifizetve" a műsor árát. Ehhez képest még ha panaszkodunk is, hogy túl sok lett a streaming szolgáltató, és nem lehet egy helyen minden tartalmat megkapni, sokkal jobb így is a helyzet.
-
Hi!King
őstag
válasz
Neurotoxin #65 üzenetére
Nekünk a sima HD előfizetésünk van Netflixre, de mindig laptopon nézünk filmet, ami igaz, hogy full HD felbontású, de kicsi a kijelző ahhoz, hogy zavaró legyen. Nos, egyszer egy szálláshelyen volt egy nagyon nagy TV, beléptünk vele a Netflix accountunkkal, na azon nagyon rondán nézett ki a kis felbontás.
-
Neurotoxin
őstag
Fentebb írtam, hogy simán jó tabletre, telefonra, laptopra. 32"-ig szokták mondani, hogy elfogadható a FullHD. A 4K-ra is a bődületes méretű kijelzők miatt lett szükség....de mint fentebb beszéltük, egy FullHD tartalom is rendben van rajtuk. Egy 480p-s tartalmom pedig nyílván csúnya lesz 50"-en.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #63 üzenetére
Nekem nem teher a seed, egyébként is kb folyamatosan megy a notebook, a munka miatt is. Az is igaz,hogy ízlés dolga,feleségem minden fiszfasz sorozatot megnéz,én nem,én csak folyton nyomkodom a "tovább"-ot,aztán inkább megnézem 363858249847. alkalommal az Elit alakulatot
-
emelhu
aktív tag
Ezek szerint az usa-ban is van igazán szegény és/vagy sóher ember... rengeteg.
-
emelhu
aktív tag
"Tippre azt mondanám hogy fémből."
Könnyen "átlátható" a kérdés.
A szíve az szilícium.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az első 200 nap során 5 millió ember iratkozott fel a Netflix reklámokkal támogatott, olcsóbb csomagjára.
- Apple notebookok
- Viccrovat
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
- Bomba ár! Dell Kiárusítás: Dell Latitude E5440, E6440, E7440, E7250 Komplett
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs