Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Gave

  őstag

  válasz Dragon3000 #12 üzenetére

  Felbontás között azért észrevehető, főleg a képélesség miatt. Viszont érdekes, hogy a szürkítő, szín átlagoló filterekért nem panaszkodnak, szinte minden Netflix produkcióban amit néztem volt valamilyen (nekem )egyértelmű adat spórolás. :D

  Simán el tudom még képzelni, hogy valahol a gyér Wifi miatt is inkább a 720p-t nézik, nekem is silány a netem (és nem is lehet kapni jobbat, kivéve a költséges Starlink), a 1080p még éppen megvan azért.

  On:
  Nekem személy szerint semmi bajom nem lenne a reklámozással, ha lenne kultúrája, sajnos az nincsen. Pozícionálás, frekvencia, és persze az, hogy nem nézik madárnak a tömegeket, ameddig megy a népbutítás és az agysorvasztó "rikácsolás" rövid időnként ismételgetve, és a leghülyébb vágásokkal, - addig nem lesz jobb a fogadtatása.

  Engem sokszor jobban irritált a csatornákon a saját tartalom reklámozása mint a konkrét reklám, ugye amikor nem ment a biznisz annyira, akkor is kitöltötték az időt azzal, hogy 10 percenként elmondják, hogy mi lesz szombat x órakor. Ekkora epikus debilséget aki kitalált..

  Röfik helyett értelmes embereket kellene már alkalmazni a reklám szakmában is, behatárolni egy kulturált elfogadható stílust, gyakoriságot, hosszt, és pozíciót. Még el is gondolkodnék a lehetőségen, mert egyébként van funkciója is a reklámoknak, segíthetnének élhetőbbé tenni a mindennapokat sok ember számára.

  Persze nyilván a 30 év koszos zoknikat dobálnak az arcunkba, ezt nem 1 nap lenne lecserélni a "mostmá` oké a reklámra". ;]

 • Gave

  őstag

  válasz UnA #41 üzenetére

  Persze. Nincs rá varázs ütés, ezért lenne jó rá valami keretrendszert kitalálni és elfogadni Streaming körökben. A Te igényedet is meg lehetne oldani egy jól átgondolt kvóta rendszerrel és a megfelelő paraméterekkel.

  Néznéd pl; 10-15mp-ig - miután vissza jöttél egy 20 perces pauseból, ahol egy jelenkori hátteres romcom-hoz felajánl 3 opciót: telo/kocsi/kóla reklámot? Ezáltal pedig skippelhetnél később, vagy ha a film végén felajánlja? Továbbá, ezt a reklámot garantáltan nem látnád többet 3 napig, mert a rendszer pepipálná neked.

  Ezért írtam, hogy nem mindenki alkalmas ezekre a posztokra, mert nehéz megtalálni az egyensúlyt a user által elfogadhatóra ÉS az üzletileg még életképesre. Plusz akkor erre tényleg kellene egy IT CMS modul is aminek csak az szerepe, hogy megoldja fiókonként a reklámkezelést. Plusz akkor ez már személyes zóna is, tehát akkor azok a szempontok ( adatkezelés, anon statok is bejönnek a képbe ).

Új hozzászólás Aktív témák