- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Kr$B
tag
Sziasztok!
Steelseries arctis 3 7.1-es vezetékes fejhallgatót tudjátok ajánlani?
25 ezer forint alatt szeretnék vásárolni fejhallgatót mikrofonnal (akár anélkül is) játékokra.
Legfontosabb szempontok:
hang minőség, legyen zárt, mikrofon minősége (ha van) -
Mr.Kr$B
tag
Sziasztok!
A cloud 2-nél az normális, hogy ha a fejest az audio control box-al használom, akkor alapból van egy háttérzaj? Nincsen dedikált videokártyám, de ez a zaj kisebb, ha a 3.5mm jacket közvetlenül a gépre dugom.
-
Mr.Kr$B
tag
válasz KaitouP #21513 üzenetére
Pár napig használtam egy cloud 2-t, vittem is vissza a boltba. Azt hittem, hogy az usb adapter amit a fejeshez adnak majd jó lesz, mivel nincs dedikált hangkártyám, hát nagyon tévedtem. Ma vettem át a cloud alpha-mat, és szerintem sokkal jobb vétel a cloud 2-nél. Szerintem játékra, és zenehallgatásra is jobb. Amúgy mindkettő fejes kényelmes hosszú órák után is.
-
Mr.Kr$B
tag
válasz CrAck69 #21552 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék a cloud alpha vs cloud 2-höz, hogy az alpha nem mindenki számára kényelmes. Akinek jobban eláll a füle, annak nagyon nyomni fogja a füleit az alpha kemény driverei. Ellentétben a cloud 2-nek nincsenek ilyen problémái (én nem tudok róla). Szerencsére nekem ezzel nincs gondom, de ez is egy nagyon fontos szempont a választáskor.
-
Mr.Kr$B
tag
válasz freemail.hu #21584 üzenetére
Habár nekem nem fáj tőle a fülem(csak ritkán, ha rosszul teszem fel a fejemre), azért ráírtam egy hyperx moderátorra redditen még egy hete, hogy milyen megoldást javasolna ilyen esetekre. Azt mondta, hogy tudnak küldeni új fülpárnákat vastagabb memóriahabbal, cserébe majd meg kell osztanom velük tapasztalataimat. Azóta kaptam emailt a hyperx supporttol, hogy küldik fülpárnákat, amilyen hamar csak tudják. Szóval majd ha megjött, itt is leírom a tapasztalataimat.
-
Mr.Kr$B
tag
válasz atti78 #21587 üzenetére
Fogok majd, ha tényleg vastagabb. Szintén redditten olvastam egy pár hónapos posztot, hogy valakinek már megjött az új párnái, de szerinte ugyanolyan vastagok mint a gyári. Emiatt vannak kétségeim, de azóta eltelt egy kis idő, remélem fejlődtek azóta. Mindenesetre lesz majd tartalék, ha nem is jobb.
-
Mr.Kr$B
tag
válasz SoundBox #21616 üzenetére
brainwavz hm5 velour
cloud alphaval kompatibilis, és elvileg sokkal kényelmesebb mint a gyári[ Szerkesztve ]
-
Mr.Kr$B
tag
válasz stegonstage #21949 üzenetére
Én ma vettem át a postán az enyémet, és kb. ugyanezeket tudom mondani róla. A gyárit már több mint 3 hónapja használom, és viszonylag ritkán fordul elő, hogy fáj a fülem a driverek miatt. A javítottat pedig kemény 10 perce használom, és szerintem sokat fejlődött. Jobbról, meg balról is nyomogatom a fejest a fülemhez, de nem érzem a driver kemény részét, úgyhogy én abszolút meg vagyok vele elégedve.
Még annyit, hogy én nem tapasztalok hangzásban változást a javított és a gyári között.
Csak 2,5 hónapot kellett várni rájuk, de megérte
Ha ezzekkel a javított párnákkal jön majd az alpha, akkor csak ajánlani tudom, és nem csak a termék miatt, hanem a support miatt is.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Kr$B
tag
válasz galaktikus #21983 üzenetére
Igen, az alpha como jack-es, és jár hozzá Y kábel is.
-
Mr.Kr$B
tag
válasz ballington #22391 üzenetére
A cloud "pro" hivatalos neve cloud silver. Annyi a különbség hogy a cloud silverhez nem jár extra plüss fülpárna, de(elméletben) jobb a mikrofonja.
-
Mr.Kr$B
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest