-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wukiwo
senior tag
válasz Sontir Fel #2951 üzenetére
sajna nem listaképes mert nem látszódnak a részpontszámok :S
De talán szerencsésebb amúgy is a procidat meghúzni kicsit és úgy mérni egy másikat -
Motion_Blur
félisten
válasz Sontir Fel #2953 üzenetére
5G alatti eredményt berakni...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sontir Fel
őstag
válasz Motion_Blur #2954 üzenetére
Én kérek elnézést
Nem vagyok elmélyedve a tunningban, ezért is csak ilyen szolid az eredmény. 4.6-on sajnos kifagyott a windows, feszt kéne neki emelni, gondolom én. A kártyák húzása corrsfire-ben meg még macerásabb nekemBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Taifa Díaz
őstag
Helló! A következő eredményt nevezem a listára Tuning 1 GPU kategóriában: Gigabyte GTX470 + Q9400
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
alibaba78
őstag
válasz orochi_gold #2966 üzenetére
"A listára kerülés feltételei:
3. Screenshot készítése, melyen látszik az eredmény, két Cpu-z ablak, egyikben a processzor, másikban a memória (SPD és alaplap fül nem kell) és egy Gpu-z (vagy MSI Afterburner) ablak."
-
klac
aktív tag
A listára kerülés feltételei itt találhatóak a feltételek címszóra kattintva.
-
-
Fail3D!
addikt
válasz Cybertrone #2970 üzenetére
1 gpu 2 kategoriaba ahova ez tartozik ott en vagyok a 10ik ezzel a ponttal
-
ffodi
veterán
Ez az eredményem miért nem került fel?
Fail3D!:
A Hall of Flame-be lehet bekerül, de a Hall of Fame-be nem hiszem.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
ffodi
veterán
válasz becsitibi #2976 üzenetére
Érdekes, mert HWBoton mindegyik eredmény ilyen, szóval ez nem lehet gond, ráadásul a driverben minden gyári beállításon volt, szóval ezek szerint saját maga állította a tess szintjét, de ha nem hát nem. A moddolás pedig főleg nem probléma.
Irreálisan magas......
Inkább alacsony NV bácsihoz képest, szóval a verseny fenntartásához ezeket az eredményeket látom jogosnak.
-
joshua7
veterán
Moddolással nincs természetesen semmi probléma. A tessz babrálással viszont van, mert ha driver-ből/akárhogy ki van lőve, akkor a 2-4 tesztek futtatása értelmetlen, mert pont azt nem fogják mérni, amit kellene nekik.
Valami mókolás mégis volt, ugyanúgy, mint itt. Ez meg az a linked, ahol nem volt mókolás.Semper Fi
-
ffodi
veterán
válasz joshua7 #2981 üzenetére
Értem. Az első link esetében azt direkt próbáltam ki, hogy milyen ha kilövöm, viszont a mostani esetben ezek szerint alapban kikapcsolta a 11.8pre driver a tess-t dmark alatt, mert ugye alapbeállítás "amd optimalizált". Ha így nem felel meg, akkor futtatok egyet 64X tess alatt. Egyébként, ahogy írtam hwboton az összes hd6950/70-es eredmény ilyen, mint amit linkeltem.(és elfogadott)
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
-
Sontir Fel
őstag
Tanácsot kérnék. Van két 6950esem, az egyik 70esre moddolható. A @oltat beállítom 935 mhzra, a másikat 880asra. Elindítom a tesztet, rendesen le is fut. Amikor visszanéztem az MSI AB miket monitorozott, akkor látom, hogy a második teszttől kezdve 935 helyett 833on, a másik kártya pedig 880 helyett 800on megy csak. A memóriát is visszavette alapra. Az MSI AB még most is a húzott értékeket mutatja, de de a GPU-Z már a lecsökkent órajeleket.
5let?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
subaruwrc
félisten
válasz Sontir Fel #2986 üzenetére
instabilak azok az órajelek meg az se túl szerencsés hogy nem szinkronban futnak
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #2990 üzenetére
ő csak nitro alatt szeret szerepelni.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest