-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #3556 üzenetére
-most ha szemtelen lennék, azt mondanám gondolkodj!
Egyébként a bloodrage-ben.Jelenleg is ezt használom, a Hailea-t 1/2 órája vittem vissza garage-ba.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz Cybertrone #3558 üzenetére
Ennek sem, csak a sok procicserét az én figyelmetlenségem miatt nem tolerálta.
De a végeredmény számít.
-
-
Worker
aktív tag
válasz Viktor77 #3561 üzenetére
Néztem 3dmark oldalán az eredményeket, és az én pontszámom ott bőven átlagosnak számít a többivel összenézve.
Igazából nem érdekel annyira az eredmény, pl. GTA 4-et és BFBC2-t csutkára húzva tudom játszani, míg előző konfigomon mindkettő elég elszomorító volt (főleg BC2 nájsz, hogy végre rendesen tudok multizni), ergó nekem ez már sima win így is.
A feszültséget és társait meg nem piszkálom, mint ahogy tuningolni se akarok
Mindenesetre azért köszönöm a tippet!
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
04ahgy
nagyúr
Természetesen a hűtőközegen, ha a radiátort hűtöd szárazjéggel. A vegytiszta etanol még úgy-ahogy elfogadható, de jobb a vegytiszta propanol. Alacsonyabb olvadásponttal és magasabb fajhővel rendelkezik az etanolnál, és a patikában sem néznek csúnyán rád, ha kérsz öt litert, mert a propanolt nem fogod meginni.
Remélem azért a radiátor egyben maradt? A vörösréz kellő rugalmassággal rendelkezik, kis ideig tartó, és egyszeri fagyásnál nem szabad szétrepednie a csövezésének.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Reibek
senior tag
Nem lett baja, felmelegítettem hajszárítóval.
Valamit ki kell találnom mert ez így nem volt jó. Szépen lement a vízhő -3C-ra de elkezdett egyre lassabban keringeni a víz majd leállt. Azonnal kikapcsoltam mindent felmelegítettem aztán hagytam is.
Valószínű, hogy a cső fagyott sz*rrá és a vizet is megfagyasztotta csak ez fura mert a keverék így állt össze: 30% desztvíz 70% -36C-os fagyálló meg egy kis antikorró folyadék. -
veterán
-
Reibek
senior tag
Joshua7 a GTX 480-as 950-nél már vízzel volt hűtve
-
helkis
veterán
válasz jones965 #3576 üzenetére
jepp, mindig előkeveredek!
frissen kell tartani a rendszert, főleg ha +ban ki lehet szállni belőle..
ezért is mondom magam: megélhetési pc-builder-nekde hogy on is legyen, első kísérlet egy kis vga tuning:
erre ha jól tudom rámegy az 580-as blokk is, szóval még jövök ha lesz időm, illetve a procin is csak a gyári cooler van jelenleg..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
almos94
aktív tag
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz joshua7 #3583 üzenetére
Ok,megcsinálom a napokban,meg bocsi a nagy képekért
Egyébként tuningnál 4GHz-n ment a CPU.
Alapnál állitsam be fix 3300MHz-re és úgy csináljak képet,tuningnál meg fix 4GHz-re?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
miresz
veterán
Kérném a listára,ha lehetséges,és ha lehet a régi adataim is maradjanak meg. Előre is köszi. [link]
-
miresz
veterán
Kérném a listára,ha lehetséges,és ha lehet a régi adataim is maradjanak meg. Előre is köszi. [link]
Szerk: Ez nem tudom,hogy ment el duplán! Bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Cyberpunk 2077
- Windows 11
- Autós topik
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest