Új hozzászólás Aktív témák

  • James1986

    csendes tag

    válasz Szabikaa20 #6257 üzenetére

    Jajj, na ! Ne haragudj rám, tényleg nem akartalak megsérteni. Csak mikor olvastam, hogy idéztél tőlem azzal, hogy "NVIDIA FOREVER", csak úgy hirtelen ezt váltotta ki belőlem, mikor ránéztem az aláírásodra, és láttam, hogy 8500GT. Csak arra mondtam, hogy ha ennyire imádod, akkor miért..............? :) Érted ugye ?
    Szal nem lenézni, vagy ilyesmit akartalak én ezzel (nem vagyok az a típus, tényleg), csak ez most valahogy így jött ki. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy egy 8600 már mennyivel jobban mutatna ott alul, mint 8500. Mert azzal legalább már lehet kezdeni vmit.
    Csak onnan tudom, mert egy havernak is csak ilyenre futotta SAJNOS, és csak kínylódás neki. Szóval rossz nézni szegényt mikor azzal szenved otthon, hogy mennyire vegye egy 2 éves játékban (a DIRT-ben) a felbontást, meg az élsimítást, stb, hogy legalább 25-30 fps fölé menjen neki game közben és élvezhető is legyen.
    És ha hiszed, ha nem én sem vagyok valami újgazdag valaki, az én fizetésemből is persze a kiadások mellett, (hál' istennek még a családi fészekben élek) 5-6 hónapig kellett gyűjtögetni a mostani gépemre, de sztem (így utólag is) megérte. :)

    Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black

Új hozzászólás Aktív témák