Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Előzőhöz hozzászólva hát én is egyből HYPOLY autót akartam, aztán csak jöttek sorra a gondok és még mindig nem érzem úgy, hogy tipp-toppul haladnék vele ezért kicsit szüneteltem.
    Én anno, amúgy annyi segítséget vettem igénybe, hogy miként tudok szerkeszteni mondjuk egy boxot! :D
    Aztán belevágtam a közepébe. Nem lett olyan rossz bár tény, hogy 1-1,5 hetet simán elbíbelődtem. Aztán előröl kezdtem valamint, akkor már azt hiszem tettem fel itt ezzel kapcsolatban kérdést. Második is még gyengélkedett itt-ott, de már sokkal jobb lett, mint az előd. Azzal is elbíbelődtem szerintem 5napig. Aztán kicsit szüneteltem és áttértem más modellekre, amikbe beletanultam egy-két dologba, majd nekiálltam a 3. verziónak és 2óra alatt megcsináltam. Nem mondom, hogy tökéletes lett, mert 1-2 helyen a horpadást nem sikerült kiszednem és még mindig saját véleményem szerint sok polyt használok, de majd a negyedik verzió.
    Nem másolom az autót ezt magam terveztem és modelleztem. Eredetileg felvételihez kellett volna mellesleg egy 100cm hosszú agyagmodellt is csináltam, de persze nem nézték meg, mert nem képesek benyomni a MAC-et és berakni a CD-t. Na mindegy. Én egy-két dolgot itt tanultam meg a többit kitapasztaltam. Youtubeon annyit néztem meg, hogy miként lehet 'X' elemből kivágni 'Y' elemet. Valószínűleg még a textúra háló vagy minek nevezzem kiterítéséről fogok nézni, mert azt sem tudom meg még sok mindent. Ez picit sok lett nézzétek el.
    Ja még az üveg textúrának vagy minek nevezzem néztem utána.

    Szeretnék tanácsot kérni, hogy miként álljak neki a korinthoszi oszlop leveles díszének a lemodellezésének?! Ehhez van valamiféle plugin vagy szöszmötöljek nyugodtan el a polykkal egyesével? Megteszem, nem arról van szó csak érdeklődöm!

    Itt a kép, amiről készítem (van több is, de elég most 1 is ide)

    Itt a modell ahol tartok.(már kezd a gépem gyengélkedni és úgy érzem az egész kastélyt kizárt, hogy képes leszek lemodellezni.)

    [ Szerkesztve ]

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák