Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeze94

    tag

    Sziasztok!

    Belefutottam egy olyan hibába az újonnan vásárolt Sony KDL-32WD759 készüléknél, hogy a kábel TV-n sugárzott HD adásoknak a képe pixeles, kockás, szétesik időnként főként mozgás hatására(allóképnél nem igen tapasztaltam), plusz a hang is akad olykor-olykor. A szoftverfrissítés természetesen megvolt, nem javult utána sem a helyzet, ezért hibás darabra gyanakodtunk, így visszavittük, és hoztunk egy másikat, viszont sajnos ugyanazt a hibát produkálja ez is, szóval nem egyedi eset.
    A gyenge jel ki van zárva, mivel ugyanerről a splitterről megy egy másik TV is(Samsung LE32B650T2WXXH), aminek viszont tökéletes a HD csatornákon tapasztalt képe úgy, hogy vagy 5-6 méterrel arrébb található(ha a kábel hosszát nézzük).
    Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma oka, esetleg hogyan lehetne ezt megszüntetni? Esetleg törődjek bele, hogy ez a Sony TV ilyen, és cseréltessem be egy másikra?

    Köszi!
    Üdv,
    Seagal.

    szerk.: kipróbáltuk a másik, a Samsung TV-nél is, amin ugye jó a kép, hátha ezzel a kábellal van valami probléma, de nem, ott is ugyanazt a hibát produkálta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák