Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz Picco #51787 üzenetére

    Arról van szó, hogy régebben volt pénzed, bementél a boltba és kihoztál egy jó cuccot, ami nagyon szépen szólt. (Természetesen nem a 40 ezer Ft-os 5.1-ről beszélek, persze az emberek 90%-a azt vette, így ez lett tömeggyártásban, ezek lettek olcsósítva. Azért van az, hogy amikor egybeszett kerül megemlítésre, mindenkinek a gagyi minőség jut eszébe. Pedig nem csak ez a kategória létezik.)
    Szóval folytatva, most én azt mondom, hogy "minőségi" rendszert akarok, akkor ezt nem tudom megcsinálni hogy bemegyek a boltba és kihozom (pl. 300 ezer Ft-ig), ugyanis nem létezik. Elvannak sokan ájulva az ilyen Microlab és Edifier cuccoktól, miközben ezek közelébe sincsenek egy régi hasonló áru, vagy akár sokkal olcsóbb rendszernek. Ez a felháborító. Oké azt mondod, az ajánlott Edifier, Microlab hangfalak helyett mondjak alternatívát ami kapható...valóban megfogtál, mert nem tudok, nincs. Teljesen igazad van. És ez a gáz....
    Nekem a régi időkből Sony Pascal, Panasonic SA-HT870-es, LG J10HD, Panasonic SC-PTX7-es rendszereim (is) vannak....gondoltam beújítok ilyen Microlab, Edifier csodákra, és hát egyik rosszabb, mint a másik. Persze, ha nem lennének a felsorolt cuccaim, akkor biztosan én is áradoznék ezekről, de én tudom, mi az a hangminőség, dinamika, részletesség....
    Egy Edifier, Microlab soha a közelébe nem lesz a felsorolt rendszereim hangminőségébe, sem dinamikába, sem részletességbe, sem hangerőbe.
    Persze amikor ezt itt már korábban írtam, akkor szét lett trollkodva az írásom, én voltam a süket és hozzászoktam a rendszereim rossz hangminőségéhez(miközben a trollkodóknak fogalmuk sincsen ezek hangminőségéről, mivel akkor nem írtak volna butaságokat)....aha persze...asszem arra várhatok még az Edifiertől pár száz évet, hogy a 10+ éves Sony Pascalomat vagy az LG J10HD-mat utolérje hangminőségbe :)
    Volt már nálam néhány Edifier S2000-res tulaj, teljesen levoltak döbbenve, megszólalni nem tudtak a rendszereim hangminőségétől. Persze először kinevették, de ez nem sokáig tartott :)

    Mégegyszer mondom, abba igazad van, hogy alternatíva tényleg nincs, TechN7ne csak annyit mond, hogy ezek valójában nem ám olyan jó rendszerek, mint ahogy bevannak állítva és igaza van. Egy 10+ éves Pana, LG, Sony szétalázza ezeket (nem a 40 ezres kat!!), hiába veszed meg az Edifier S3000-ret, közelébe nem lesz egy régi minőségi rendszernek.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák