Új hozzászólás Aktív témák

  • dubplate5

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy több, mint 15 éve hibátlanul működő Logitech X230 2.1-et cseréltem le a múlt héten egy Kürbis BT-re, amit azóta vissza is küldtem. Alapzaja mellett az egyik oldali hangszóró másodpercenként ciripelt egyet BT párosításra várva (párosító mód kikapcsolhatatlan ha jól olvastam), ami telefonnal kapcsolódva elmúlt ugyan, viszont PC-s felhasználásra vettem.
    Az új szerzemény Sven sps-702. Minőségben, hangzásban elégedett vagyok, viszont alap sistergés (1-1,5méterről is finoman hallható) itt is van, amit próbálok megszokni viszont úgy érzem nem fog menni hosszú távon. Próbáltam telefonhoz kötve, pc-n, laptopon, más konnektorokból, a helyzet ugyanaz.
    Nem vagyok kifejezetten hozzáértő, olvasgattam a topikot, kulcsszavakra kerestem, látom hogy visszatérő és rendszeres jelenség ez. Az lenne a kérdésem, hogy ez ellen lehet-e tenni akár valamilyen kiegészítő hardverrel vagy ebben a kategóriában ezzel kell számolni, vagy reménykedni egy szerencsés, halkabb példányban? Hangkártyám egyelőre alaplapi (msi b450 tomahawk max), gondolkodtam külön modul beszerzésén, viszont innen kihúzva a hangfalat sem szűnik meg a zaj.

Új hozzászólás Aktív témák