Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz krichd1 #35927 üzenetére

    Köszi!
    Az alaplapcserével kapcsolatos ajánlásodat megfogadom, úgy próbálok majd választani, hogy legyenek rajta az átlagnál jobb USB portok. Egy darabig még biztosan marad a jelenlegi, de, ha az esetleges csere után sem javulna a helyzet érezhető mértékben, akkor kipróbálok majd egy USB kártyát, ahogy tanácsolod.

    "Jitterbug semmire se jó"
    Azt tapasztaltam, hogy a használatával megszűnt pl. az AIMP4 zenelejátszó programom megnyitása után keletkező minimálisan hallható kis zaj, valamint az a kis "sercegés, cincogás" is, ami, akkor fordult elő, ha telepítettem valamit a HDD-re vagy egyikről a másikra másoltam adatot. (Ez utóbbi probléma egyébként akkor jelent meg, amikor lecseréltem a hálózati elosztót egy normálisabb darabra és a PC, valamint a hangfalak egy elosztóba kerültek; előtte egyébként pont az volt a baj, hogy ezt nem lehetett megoldani, mert úgy komoly szinten zajossá váltak a hangfalak).
    Az egyébként nem tudom, mennyire szól bele az egészbe, hogy pl. a lakásban közel sem mondható korrektnek a kábelezés. Ez idővel amúgy is mindenképpen - a hangrendszertől függetlenül - cserés lesz, viszont egyéb okok miatt ez egyelőre nem kivitelezhető. :)

    "Vagy csak egyszerűen megszabadulsz a videókártyától."
    Ennyi. IGP-vel minden megoldható. :D

    "Amúgy az Eris E8 még nem rendes stúdió monitor."
    De azért nyugtass meg, hogy abban az árkategóriában, amiben elhelyezkedik, nem rossz vétel. ;]
    Egyébként véleményed szerint, honnan kezdődnek az igazi stúdió monitorok?

    (#35928) samu2062: Ez nem így van, pár nap, hét után már komoly változásokat tapasztaltam, ami a hangot illeti. :K

Új hozzászólás Aktív témák