Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz Rasiel #35913 üzenetére

    Az tényleg fura, hogy az egyik oldalról erősebben hallod a zajt, lehet azért más is bezavar még.
    Amúgy több lehetőség is létezik, amit ki lehet próbálni. Alaplap csere esetén figyelj arra, hogy legyen normálisabb USB portod, például Gigabyte DAC-UP USB vagy MSI USB Audio Power, Asusnak is van talán hasonló marketing néven, egyik sem nagy csoda, de az átlag USB portnál azért jobb.
    Ha megtartod az alaplapot, akkor kipróbálhatsz külön USB kártyát, ebből is van mindenféle, nem feltétlen kell a legdrágábbat venni, a legjobb ha teljesen külön tápellátása van lineáris táppal, de legalább egy külön tápág legyen hozzá PC tápról.
    Jitterbug semmire se jó, helyette inkább Schiit Wyrd vagy UpTone Audio USB REGEN talán ér valamit, de ezek sem mindenkinél.
    A következő, ha veszel egy kis mini PC-t külön zenehallgatásra dedikálva, vagy gyári zenelejátszót, persze utóbbi sokkal drágább.
    Vagy csak egyszerűen megszabadulsz a videókártyától. :D

    Amúgy az Eris E8 még nem rendes stúdió monitor. ;]
    Viszont tényleg van sok hátrányos tulajdonsága a közeltéri aktív monitoroknak, nagy részük már fel lett sorolva, nagyon érzékenyek a különféle zajokra. Nem olyan jó dolog, hogy a végerősítő is bele van gyömöszölve a hangdobozba.

    [ Szerkesztve ]

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák