Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Egy kérdésem lenne Genius SP-HF1250B tulajokhoz: állítgattam az audió driver-t (letiltottam az effekt kezelőt) és a Jriver-ből kapcsolgattam egy párszór Asio4All, HD Realtec WASAPI és az alap Direct Sound között. Amikor WASAPI-n és ASIO-n volt észerevehtően gyengült valamit a max hangerő, de most már vissza raktam a rendszer default Direct Sound-ra és mintha itt is halkabb lenne mint az állítgatások előtt. Most kb. 10 órára van feltekerve a hangerő a hangfalon és fullra a Jriver-ben, ami már úgy "elég hangos" egy nappali zenehallgatáshoz. De mintha azelőtt elég lett volna a hangerőt úgy 60%-ra állítani a Jriver-ben ugyan ilyen erős hangossághoz. YouTube videók hangerejével ugyan ez a helyzet.

    Lehet valami beállítás kapcsolgatása vagy a váltogatás az Audio Device-ek között megkavart valamit? :F

    (Ja, és a Jriver-ben "Internal'-ra állítottam a hangerő vezérlést, ami azelőtt "Application" -ön volt ha esetleg ez számít valamit.)

    Van valami ötlet, hogy hogyan nyerhetném vissza az "eredeti hangerőt", vagy megnézné valaki hogy full-ra húzva a lejátszójában a hangerőt, akkor neki mi az optimális beállítás a hangfal potiján (hány óra)?! :F

    Köszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák