Új hozzászólás Aktív témák

  • Szulita28

    senior tag

    Sziasztok!

    Remélhetőleg most már jó topikba :)

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. LG 42LA660S tévéhez szeretnék venni vmi külső hangszórót/hangfalat/hangprojektort. 2.0 vagy 2.1-es rendszerűben gondolkodom, semmi extrát nem szeretnék, "csak" átlagember számára megfelelően szóljon. Tiszta hangzást, normális középhangokat szeretnék, elsősorban filmnézéshez, de zenét is hallgatnék rajta. Keretileg olyan 30-40e-ben gondolkodom max. (nettó). Szoba 20 nm, panel, tévé keresztben (távolság ~3.0-3.5 m).

    Nem szeretnék rendszert építeni, használt cuccok nem játszanak, ha egy mód van rá. A tévén digitális optikai kimenet van, no meg a fülhallgató - ha jól láttam - 2.5-es jack-je.

    A Logitech Z523/623 párost nézegettem, amiről kifejezetten jókat írnak. Mi a véleményetek róla? Érdemes-e a drágábbat venni? Ill. van-e más hasonló (jobb, olcsóbb) alternatíva? És kardinális kérdés, hogy a csatlakoztatás megoldható-e pl. a Logitech esetében meglévő 3.5"-es jack-kel a tévén? (ez lehet, h láma, bocs :B )

    Átfutottam az összefoglalót, olvasgatom majd, miért nem jó a 2.1, megnézem az ajánlott kütyüket is, de addig is megköszönöm, ha segítetek, milyen irányban lenne jó elindulnom.

    Előre is köszi!

    Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.

Új hozzászólás Aktív témák