Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Szoftver rovat

Itthon is kapható a Windows 7 Family Pack

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A múlt hét óta a nagy elektronikai áruházláncoknál megvásárolható a kedvezményes csomag. Egy vásárló legfeljebb 3 pakkot vehet.

Windows 7 Family PackA Microsoft a Windows 7 megjelenésének első évfordulóján Magyarországon is megkezdte a Windows 7 Home Premium speciális kiadásának, a több gépet használó családoknak szánt, kedvezményes árú Family Packnek a forgalmazását a nagyobb elektronikai áruházláncokban. A csomaggal három, eredeti Windows Vistát vagy XP-t futtató számítógépet lehet frissíteni az új operációs rendszerre. A dobozban a 32 és 64 bites verzióhoz szükséges telepítő DVD-k mellett egyetlen upgrade-licenckulcs található, ezzel három PC-n aktiválható a Windows 7.

A vállalat szerint az egységes otthoni Windows 7 környezet új lehetőségeket teremt: például egy „Otthoni csoport” létrehozásával a korábbiaknál egyszerűbben lesz kivitelezhető a fájl- és nyomtatómegosztás. A Windows 7 Family Pack ajánlott kiskereskedelmi ára bruttó 49 990 forint – ami közel 50 százalékkal kevesebb, mint amennyibe három egyedi upgrade licenc kerül, de jelentősen olcsóbb még az itthon jellemzően vásárolt OEM-licenceknél is. A konstrukcióról magyar nyelven a Microsoft weboldalán olvasható részletes felvilágosítás.

Az akció hivatalosan minden országban, így hazánkban is a „készlet erejéig” tart. Tavaly az október 22-én startoló egyesült államokbeli promóció december 1-jén ért véget, azaz kevesebb, mint másfél hónapon át lehetett élni a lehetőséggel. Akárcsak akkor, a cég most sem árulja el előre az akció végének várható dátumát. A Family Packből egy vásárló legfeljebb 3 csomagot vásárolhat.

A Microsoft Magyarország azt is bejelentette, hogy elindított egy olyan weboldalt, melyről az ingyenesen használható szoftverei, illetve a béta-verziók tölthetők le. A magyar nyelvű oldalon többek között megtalálható a Microsoft Security Essentials vírusirtó, az Internet Explorer 9 bétája vagy a cég windowsos telefonokon használható Facebook-alkalmazása.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.