Hirdetés

Két giga ingyen a Vodafone-tól

A plusz adaton felül a Vodafone You közösség tagjai ingyen beszélhetnek egymás között, továbbá minden készülékvásárlásra jogosult előfizető egyszeri 20 ezer forint készülékvásárlási kedvezményben részesül.

Hirdetés

A vállalat ma bejelentette, hogy új platformot indít Vodafone You néven, és ebben mától minden 25 év alatti ügyfélnek havi +2 GB adatkeretet biztosít a havidíjas csomagokban foglalt adatkereten felül. A You extra adatkerete a Young tarifacsomagokon kívül minden publikus, kereskedelmi forgalomban elérhető havidíjas előfizetéshez díjmentesen kérhető, abban az esetben is, ha az előfizetés a szülő nevén van. A Vodafone You az előfizető 25. születésnapjáig igényelhető, és azt követően a szolgáltatás még két évig aktív marad.

A plusz adatforgalmon felül a Vodafone You közösség tagjai ingyen beszélhetnek egymás között, továbbá minden készülékvásárlásra jogosult előfizető egyszeri 20 ezer forint készülékvásárlási kedvezményben részesül. A speciális, kizárólag fiataloknak elérhető készülékpromóciók folyamatosan elérhetőek lesznek a bevezető időszakot követően is.

A tájékoztató szerint a Vodafone You platform indításának célja, hogy eszközt, inspirációt adjon a fiataloknak álmaik eléréséhez, és ennek sikeréhez támogatást nyújtson a fiatalok körében kiemelkedő fontosságú internethasználat terén. Szeptember 5. és október 14. között a Vodafone ProjektPlacc többek között szakmai beszélgetésekkel, workshopokkal és kertmozival várja az érdeklődőket az ELTE Lágymányosi Campusának Északi tömbjénél.

Azóta történt

Előzmények