A Tesco Mobile ügyfeleit átveszi a Vodafone

Tavaly szeptemberben szállt ki a Tesco a Tesco Mobile-ból. A változás akkor nem volt érzékelhető az ügyfeleknek, most eljött az ideje, hogy kivezessék a brandet. A Vodafone sajtóosztálya megerősítette, hogy a Tesco Mobile ügyfelei 2016. április 6-át követően a Vodafone Magyarország ügyfeleivé válnak. Az átvételről az érintett felhasználók személyre szóló, részletes tájékoztatást kapnak. Az ügyfelek átadása 2016. április 6. és 2016. április 16. között valósul meg, a hívásindítás és SMS küldés az átmeneti időszakban is zavartalanul elérhető lesz.

A korábbi Tesco Mobile felhasználókat a Vodafone a szolgáltatóváltást követően, 2016. május 6-ig 1G-os adatkerettel és 2016. május 6-ig, majd azt követően kétszer 30 napig felhasználható, összesen háromszor 1000 Ft-os (belföldön, normál díjas irányba lebeszélhető) kerettel fogadja.

A korábbi Tesco Mobile ügyfelek számára 2016. április 6-tól a Vodafone változatlan percdíjakkal nyújtja a korábbi Kedvenc és Dupla tarifákat. Emellett a Vodafone a szolgáltatóváltást követően a korábbi Tesco Mobile felhasználók számára is elérhetővé teszi a külföldi adathasználatot – tudatta lapunkkal a Vodafone.

A korábbi Tesco Mobile ügyfelek a szolgáltatóváltást követően igénybe vehetik a Vodafone mobil applikációit, előfizetéseikkel kapcsolatos ügyeiket pedig a Mobil Vodafone alkalmazáson, a Vodafone 1270-es ügyfélszolgálati vonalán vagy az éjjel-nappal elérhető online ügyfélszolgálaton intézhetik.

Azóta történt

Előzmények