Vezérigazgató-helyettes felel a mobilnetért a Pannonnál

A Pannon február 1-jei hatállyal adat- és internetszolgáltatási vezérigazgató-helyettessé nevezte ki Laczkó-Tóth Gergely mobiladatátvitel- és üzletfejlesztési igazgatót. A szolgáltató közleménye szerint a lépés a mobilinternet és az adatátvitel egyre növekvő jelentőségét tükrözi nem csupán a cégen belül, hanem az egész hazai piacon is.

A szakember 2007-ben a Velux kereskedelmi divíziójának ügyvezetői posztjáról érkezett a Pannonhoz. Távközlési tapasztalatát a Tele 2 Magyarország Kft. ügyvezetőjeként (2004-2007), illetve a UPC Magyarország Kft. marketing- és értékesítési igazgatójaként (2000-2004) szerezte. A zeneszerző végzettségű szakember a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett marketing-szakközgazdász képesítést, MBA fokozatát pedig az Open University Milton Keynes-i campusán tette le.

Az operátor egyben bejelentette, hogy januárjában távozik a cégtől Dan Titus kommunikációs vezérigazgató-helyettes, aki a Telenor bangladesi leányvállalatának kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályafutását. Utódjának kiválasztása folyamatban van.

Azóta történt

Előzmények