Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flame_
tag
Kapcsolódó okosság omfg-n:
http://omfg.buzz.hu/archives/2008/10/14/Menjen_a_pannon_a_picsaba_2/
-
addikt
"3G/HSDPA már közel 60 településen a Pannonnál A nyári szezonra a Balatonnál is gyorsít a mobilszélessáv-szolgáltató"
"Már 76 Pest megyei településen elérhető a Pannon 3G/HSDPA szélessávú mobilinternet szolgáltatása"Ha azt akarod állítani,hogy mindenképp előbb állította,hogy 360 településen van internet.
Akkor az is lehet,hogy beleszámoltak azokat a helyeket ahol éppen építették a bázisállomásokat. -
erdoke
titán
Ez remek, de 13 hónap után azért hagytam ott a 3G-jüket, mert külföldön a kezdeti 90 nap után sem tudtam használni. Kétszer voltam bent náluk reklamálni, kijelentették, hogy az én laptopomban lehet a hiba, mert a rendszer nem mutat semmilyen tiltást. Pár nappal később külföldön ismét SOS net kellett volna, de a pannonos SIM-mel nem tudtam csatlakozni. Dühömben lekaptam a laptop akksiját, bevágtam a telefonomból a T-s kártyát, majd automatikusan lett netem, semmit nem kellett állítgatnom. Mivel itthon működött a Pannon is, és semmit nem állítgatam egyik esetben sem, szépen elballagtam a kék propellerékhez, és lemondtam az egészet. Egyébként is 6110 Ft-ot fizettem 5 GB-ért, aminek max. a felét neteztem le. Most (1995+3990)/2 a havidíjam 3 GB-ért, ami bőven elég. Elmennek a p...ba.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Természetesen nem volt, de mondtam már le hűséggel is netet, igaz, csak 1 hónap után.
grabber,
Pontosan úgy van, gyakran horribilis összegbe kerül. Ha nem horribilis, akkor is durván sok. Ezzel tisztában voltam, de lényegtelen volt, lévén nem működött.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
INMOTEP
őstag
helló hát igen jelenleg egy tesztmodemet kaptam hogy kipróbáljam a netet de iszonyat lassú Nyíregyházától kb 25 km re lakom Ramocsaházán és itt csak EDGE hálózat van ami azt jelenti 236.8 kbps bent nyiregyen notival egyből 7,5 mb éröl ennyit de vajon mikor lesz erre 3g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen