Változtat tarifacsomagjain a Pannon

A Pannon három díjcsomagot megszüntet, egy újat pedig bevezet – így foglalhatók össze röviden a változások. A korábbi Pannon 100, 250 és 500 csomagokkal már nem lehet új szerződést kötni, helyettük – a megmaradtak mellé – bekerül a kosárba a havi 300 lebeszélhető percet tartalmazó Pannon 300 csomag. A mobilszolgáltató így a jövőben négy, jól elkülöníthető konstrukciót kínál a számlás ügyfeleknek, a Pannon 50, 150, 300 és 1000 elnevezésű csomagokat. A mobilcég reményei szerint ez könnyebben átlátható, egyszerűbb díjszabást és kedvezőbb percdíjakat tesz lehetővé.

Az új Pannon 300 tarifacsomag bruttó 21 forintos percdíjat kínál az összes belföldi vezetékes és mobil hálózat irányába indított hívásokra, minden időszakban, és ez a csomagban foglalt percek lebeszélése után sem változik. Ugyanennyibe kerül a belföldi SMS-küldés, illetve a kék számok hívása; ugyancsak a célhálózattól függetlenül egységes az MMS-küldés, illetve a külföldi irányú szöveges üzenetek küldésének a díja.

A díjcsomagok részletes összehasonlítására a Pannon oldalán található tarifatáblázatot ajánljuk. A választást megkönnyíti a Díjcsökkentő szolgáltatás, amely az előfizetések lépcsősen felépülő rendszerében két egymás melletti tarifacsomag szerint is nyomon követi az előfizető forgalmát, és a hónap végén a kedvezőbb költségűt számlázza ki.

Azóta történt

Előzmények