Nyolc órán át mobilozott a pannonos rekorder

A Pannon GSM nyilvánosságra hozta az idei anonim hívási statisztikák legjeit. Mint kiderült, 2005-ben szeptember 12-e, Mária napja volt a legforgalmasabb nap a szolgáltató mobilhálózatán. A leglelkesebben délelőtt 10 és 11 óra között telefonáltak a pannonosok – az egy óra alatt kezdeményezett 555 656 hívás a 2005-ös rekord –, míg a legtöbb sms-t – összesen 171 034-et – ugyanezen a napon este 8 és 9 között küldték.

Az egyéni csúcsok kategóriában a napi képüzenetrekord 182, míg a leghosszabb beszélgetés 484 percig, vagyis 8 óránál is hosszabb ideig tartott. Mindkét teljesítmény djuice-felhasználót dicsér. Az év legsúlyosabb összegű havi magánelőfizetői számlája közel 500 000 forintos volt, míg akadt olyan ügyfél, aki 3 hónap alatt több mint egymillió forinttal töltötte fel kártyás előfizetését – áll a szolgáltató közleményében.

A Pannon GSM előfizetői a külföldi országok közül Romániát hívják a leggyakrabban, míg a roaming lehetőséggel legtöbbször Németországban élnek. Az adatforgalmi szolgáltatások növekvő népszerűségét jelzi, hogy van olyan pannonos, aki 3 hónap alatt 8494 megabyte, azaz 8,29 gigabyte adatot töltött le mobilinternet-kapcsolaton keresztül.

Azóta történt

  • Közös adóslistát készítenek a mobilcégek

    Aki egynek tartozik, a többivel sem köthet szerződést.

  • Nevet vált a Pannon GSM?

    Lapértesülések szerint a T-Mobile után a második legnagyobb hazai mobilszolgáltató is korszerűsíti imázsát. Mégpedig hamarosan.

  • Tavaly csak a Vodafone erősített

    A piac telítődését jelzi, hogy lassul a mobilosok táborának növekedési üteme. A Pannon és a T-Mobile is veszített részesedéséből.