Új tarifacsaládot vezet be a Telenor

A hűséges ügyfelek kedvező havidíjért juthatnak kellemes csomagokhoz, aki viszont nem kívánja elkötelezni magát, szörnyülködhet az árakon.

Új tarifacsomag családot mutatott be a Telenor csütörtökön, a Telenor Blue négy tagja (S, M, L, XXL) különböző felhasználói igényekre válaszolnak, amiben megegyeznek, hogy a MyTV használatát nem méri a szolgáltató, belföldön korlátlanul használhatják az előfizetők, akik a közszolgálati csomag 7 csatornáját érhetik el külön díjfizetés nélkül.

Mind a négy csomagra igaz, hogy hálózaton belül ingyenesen telefonálhatnak az ügyfelek, ezen felül az S 100, az M 200 ingyenes belföldi percet tartalmaz alapdíjas irányokba, ezek után meglepően magas, 40 forint a percdíj. Az SMS-ek hálózaton belül és kívül egyaránt 40 forintba kerülnek. A Blue L és XXL teljes, belföldi alapdíjas korlátlanságot tartalmaz, viszont az SMS az L csomagnál is 40 forint, a díjcsomagba foglalt korlátlan üzenetküldés lehetőségét csak a legnagyobb csomag teremti meg. Az előfizetési díj egyik esetben sem leforgalmazható.

Mobilinternet szempontjából a Blue S 300 MB, az M és az L 2-2 GB, míg az XXL 10 GB addatforgalmat tartalmaz a MyTV elérésén felül. A Telenor az ajánlatot úgynevezett tematikus adatcsomaggal fejeli meg, a MyMusic Start 500 megabájtnyi lehetőséget rejt, amit a felhasználók a Deezer, az Apple Music, a Tidal, illetve több magyar rádióadó online hallgatására használhatnak.

Az EU-n belüli roaming belföldi árakon érhető el mindegyik Telenor Blue csomagban, melyek árai készülék nélkül a következőképpen alakulnak két éves hűséggel és e-Komfort csomaggal: a Blue S bruttó havidíja 4490 forint, az M 6490 forintba kerül, a BLue L 9990 forint, míg a legnagyobb, XXL névre keresztelt csomag havidíja 14 990 forint. Azoknak, akik nem kívánnak hűséget fogadni a szolgáltató felé, mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk: a Blue S listaára 8490 forint, a Telenor Blue M 10 990 forint egy hónapra, a Blue L 16 990, míg a Blue XXL 22 990 Ft.

Azóta történt

Előzmények