Lakóparkokba visz VDSL-t a T-Home

A T-Home a mai naptól új területeken – Budapest, Debrecen, Miskolc és Pécs egyes részein, lakóparkokban, lakótelepeken – is elérhetővé teszi a nagy fel- és letöltési sávszélességet nyújtó internetcsomagjait, valamint HDTV-szolgáltatását. A távközlési vállalat a VDSL-alapú hozzáférést rendszeresen internetező, több számítógépet használó és jelentős adatforgalmat bonyolító ügyfelek számára ajánlja.

Hirdetés

A legfeljebb 25 Mbit/s letöltési és 5 Mbit/s feltöltési sebességet biztosító csomagok mától a budapesti Fehérvár Apartmanházban és a Sasad Resort lakóparkban, a debreceni Ispotály lakóparkban, a miskolci Árpád-Kuruc lakótelepen, valamint a pécsi Illyés Gyula lakótelepen is elérhetők. Most a hagyományos telefonvonal nélküli – ám ingyenes hagszolgáltatást tartalmazó – internetkapcsolatot és korlátlan adatforgalmat tartalmazó DSL Solo Extra csomag egyéves hűségidő vállalásával 11 390 forintos havi díjért rendelhető meg. A szolgáltatáshoz szükséges digitális elosztót és a beszerelés költségét a szolgáltatás díja magában foglalja.

A VDSL2+ technológiával elérhető nagyobb sávszélességnek köszönhetően a T-Home IPTV-re előfizetőknek e területeken – ha a műszaki feltételek adottak – HDTV-adás vételére is módja nyílik. Most a szolgáltató egy akció keretében az IPTV-előfizetés mellé a megrendeléstől számított 6 hónapig öt HD-csatornát (Eurosport HD, Filmbox HD, HBO HD, National Geographic HD, Voom HD) díjmentesen ad.  

A T-Home jelenleg a HDTV-vételi lehetőséget az alábbi helyszíneken kínálja: Budapest egyes részein (Pesthidegkút, Budafok, Sashegy, Városmajor), Budakeszin, Budajenőn, Debrecenben, Pécsett, Szentendrén, Székesfehérvárott, Pécsett és Telkiben, illetve a mai naptól a Fehérvár Apartmanházban (Budapest), Sasad Resort lakóparkban (Budapest), Ispotály lakóparkban (Debrecen), Árpád-Kuruc lakótelepen (Miskolc) és Illyés Gyula lakótelepen (Pécs).

Azóta történt

Előzmények