Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Tényleg jó ötlet lenne egy olyan roaming szabályozás, amely egy meghatározott szorzóval (pl. 1.5*) a belföldi szolgáltatás árához képest felülről limitálja az elkérhető pénzt.
Pl. a Voda 6000 Ft-os mobil net csomagja meghatározott hónapokra váltható lenne egy 9000 Ft-os nemzetközi csomagra. Ezt kellene a mobil szolgáltatókra EU szinten rákényszeríteni.
Mert ha a mobilszolgáltatók nem tudják érdemben igazolni a beszedett díjakkal arányos plusszköltségeiket, ez kimeríti a versenyellenes kartellezés fogalmát az európai mobilszolgáltatók között.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Kriza
őstag
Hát, jó drága volt az az i-tunes frissülés. Főleg ha a pannon hálózatán csorgott le...
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
daninet
veterán
Hát a baj viszont az, hogy a telefonálás se olcsóbb...t-mobilenál 140Ft alapdíj+drága percdíj a kapcsolás ára...ráadásul külföldön is t-mobile hálózatban..ha nem t-mobile hálózat akkor kisebb vagyon...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
PrinczA
őstag
"T-Mobile új adatroamingcsomagját használja nettó 106 250 forintra...
Vodafone Connect Roaming szolgáltatást használja (csak preferált hálózatokban), akkor ... nettó 160 000 Vodafone egyéb csomagjait vagy a Pannon csomagjait, akkor 510 000 forint"Oppá, nekem kéne ilyen szorzóval dolgozó céget alapítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen