Új vállalati kommunikációs vezető a Pannonnál

Derek Ross
Derek Ross

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója Derek Rosst nevezte ki a Pannon vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettesévé (CCCO). A skót származású, 44 éves szakember több multinacionális nagyvállalatnál – például a General Electricnél (GE), az Airbusnál, a British Airwaysnél és Vodafone-nál – szerzett tapasztalatokat a vállalati kommunikáció területén.

Ross legutóbb a Vodafone Plc. belső kommunikációért és stratégiai rendezvényekért felelős csoportszintű vezetője volt. Jól ismeri a magyar piacot, mivel korábban a GE Consumer & Industrial budapesti székhelyű európai központjának kommunikációs tevékenységét irányította.

„[Ross] Meggyőző szakmai háttérrel rendelkezik, és minden személyes adottsága megvan ahhoz, hogy a Pannon egyik meghatározó vezetője legyen. Kiemelt feladatunk, hogy egyértelműsítsük és megszilárdítsuk a Pannon vállalati identitását, a vállalati felelősségvállalást pedig szervesen beépítsük minden tevékenységünkbe. Magyarországi tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi szakemberként Derek kiválóan alkalmas ennek megvalósítására" – idézi a szolgáltató által kiadott közlemény Anders Jensen vezérigazgató szavait.

Derek Ross 2009. december 1-jétől tölti be új pozícióját a Pannonnál.

Azóta történt

Előzmények