Személyi és szervezeti változások a Pannonnál

Laczkó Tóth Gergely
Laczkó Tóth Gergely

A cég tegnapi közleménye tudatta, hogy Laczkó Tóth Gergelyt nevezték ki a Pannon új kereskedelmi vezérigazgató-helyettesévé, egyben a kereskedelmi divízió vezetőjévé.

Laczkó Tóth Gergely, aki 2007-ben csatlakozott a Pannonhoz, azt megelőzően pedig a TELE2-nél és a UPC-nél töltött be különféle felsővezető pozíciókat, ez év október 1-je óta már a Pannon megbízott kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.


Gőgh Attila

Kinevezése kapcsán Laczkó Tóth Gergely így nyilatkozott: „Rendkívüli megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen rangos és sikeres cég kereskedelmi vezérigazgató-helyettese lehetek. Határozott növekedési ambícióink vannak mind a hangalapú, mind pedig az adatkommunikációs szegmensben, és biztos vagyok benne, hogy a Pannon nagyszerű csapatára és teljesítményorientált munkakultúrájára támaszkodva magasabb fejlettségi szintre tudjuk emelni a céget.”

Ezzel egy időben azt is bejelentették, hogy a Pannon új szervezeti egységet hoz létre „Üzleti igazgatóság” néven, hogy még erősebben összpontosíthasson a vállalati ügyfelek kiszolgálására. Az igazgatóság közvetlenül Anders Jensen vezérigazgatónak tartozik beszámolási kötelezettséggel, és Gőgh Attila üzleti igazgató irányításával fog működni. Gőgh Attila (aki 2008-ban csatlakozott a Pannonhoz üzleti értékesítési igazgatóként, ezt megelőzően pedig a L’Oréal Hungary FMCG divíziójának kereskedelmi igazgatója volt) a Pannon igazgatótanácsának is tagja lesz.

Az új kinevezések 2010. január 1-jétől érvényesek.

Azóta történt

Előzmények