Nemzetközi díjat nyert a Kopint-Datorg

Hirdetés

A díjat minden évben azok a cégek kaphatják, amelyek kiemelkedő szolgáltatásokat és alkalmazásokat hoznak létre, és nemzetközi piacokon is terjeszkednének, így tartalomelőállítók, szoftvergyártók, digitális eszközgyártók, digitális hálózatfejlesztők, beszállítók és szolgáltatók nevezhetnek erre a kitüntető címre. A díjátadásnak a hannoveri Cebit rendezvény adott méltó keretet.

Idén több mint háromszáz pályázóból negyvenketten vehették át az elismerést, köztük a - díj történetében először - a Kopint-Datorg ezüstje mellett hat további magyar cég is volt: a Carnation Internet Consulting (platina díj!), az Egyszervolt.hu gyermekportált üzemeltető Color Plus (arany fokozat), a Solware a FlyOrDie.com játékhonlapjával (arany fokozat), a Vendégváró.hu oldalt működtető Well-Press Publishing, a WebBusiness munkájával (arany fokozat) és a SavAs Kft (ezüst fokozatban részesült) az EagleEye IT-biztonsági szoftverével. A nyertesek olyan sikeres cégek, amelyek képesek az adott piac igényeinek megfelelő terméket vagy szolgáltatást előállítani, a "Seal of Excellence" ezt a hozzáállást díjazza.

"A Seal of Excellence díj nagy öröm számunkra. Még egy éve sincs, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, a Kormányzati Portál pedig ebben az új versenykörnyezetben bizonyított" - mondta Danka Attila, a Kopint-Datorg Rt. Kormányzati Portál divíziójának igazgatója. "A jövőben a Magyarország.hu felületén keresztül működik az elektronikus ügyintézés Magyarországon, ezzel igazi szolgáltató portállá válunk" - fogalmazott az igazgató.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NISZ

Azóta történt

Előzmények