Jön az Office 2010 első szervizcsomagja

A nyár közepén tervezi kiadni az Office 2010 és a SharePoint 2010 első szervizcsomagját (SP1) a Microsoft – derül ki az irodai csomag hivatalos blogjának e heti bejegyzéséből. A cég vezetői korábban egy szélesebb időintervallumban (május és november között) jelölték meg a megjelenés várható idejét, most ezt pontosították.

Az SP1-ről egyelőre sokat nem tudni, csupán azt, hogy tartalmazni fogja az eddig kiadott javításokat, illetve azokon felül néhány újabbat is. A részleteket a Microsoft az elkövetkező hónapokban hozza majd nyilvánosságra, hogy a rendszeradminisztrátorok felkészülhessenek az SP1-re. A javítócsomag téma lesz a május közepén megrendezendő TechEd fejlesztői konferencián, ahol ismertetik a kiadás ütemtervét is.

Kapcsolódó hír, hogy az Office 2011 for Mac első szervizcsomagja elkészült, és április 11-én megjelenik. Ez a szokásos javításokon felül néhány egyéb újdonságot is hoz: ilyen az Outlook bővített szinkronizálási lehetőségei, illetve néhány, egyelőre nem részletezett „teljesítményfokozó” fejlesztés.

Azóta történt

Előzmények