Letölthető a Microsoft Office 2010 első javítócsomagja

A tegnapi nap nagy eseménye, a felhőmegoldás, az Office 365 hivatalos bejelentése mellett a Microsoft egy másik fontos szoftvert is elérhetővé tett, a hagyományos irodai programcsomag 2010-es verziójához a korábban ígért június végi határidőt tartva, egy évvel a piacra dobás után megjelent az első javítócsomag, az SP1. A hibajavításokat és fejlesztéseket egyaránt tartalmazó pakk egyelőre manuálisan tölthető le, az automatikus telepítést szokás szerint csak körülbelül egy hónap múlva alkalmazza a Microsoft.

A korábbi és még nem kiadott hibajavítások mellett olyan újdonságok is szerepelnek az SP1-ben, mint az Office Web Applications (OWA), a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote online verziója, mely fontos az említett Office 365 használatához. Ahogy korábban beszámoltunk róla, fontos lépés, hogy az SP1 már tartalmazza a versenytárs, a Google böngészőjének, a Chrome-nak a támogatását is. Az Office 2007 második javítócsomagjához hasonlóan ez az SP is eltávolítható, ha a felhasználónak arra van szüksége.

A programcsomag bemutatása, tartalmának részletes leírása elolvasható a cég honlapján.

A felhasználók vagy közvetlenül tölthetik le a szükséges verziót (32 bit, 64 bit), vagy pedig a Microsoft Update használatával érhető el a frissítés.

Azóta történt

Előzmények