Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Programozás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Seed szerver topic
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hibázott a BBC időjárás-alkalmazása: nem volt 30 000 km/h-s szél
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Éééés a vitát ezennel megnyitom
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
floatr
veterán
_o\ \o/ /o_
-
rblzs
csendes tag
Nekem még mindig az az oldal jön be, ahol azt írják hogy látogassak később vissza, hogy megtudjam mikor lesz elérhető ebben az országban.
-
moonman
titán
már nem is emlékszem mióta használom. egyszerűen amerikai Live ID kell hozzá.
-
-
moonman
titán
ja hát lehet, hogy bétáztál, egy csomó embernek ment, de most megnyílt a nagyközönségnek is. egyébként annyi a trükk, hogy Live ID beállításoknál USA-t kell megadni lakhelynek és kész. egy rakás szolgáltatásban elérhető lesz egy csomó plusz funkció. vagy éppen maga a szolgáltatás.
-
-
RepeatSector
senior tag
Én már régebb óta használom a skydrive-ot és szerintem nagyon korrekt cucc, a weboffice-t eddig 2-3 alkalommal használtam de az is elég használható.
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
ArchElf
addikt
annyi a trükk, hogy Live ID beállításoknál USA-t kell megadni lakhelynek és kész
Csak ez olyan, mint lopott szoftvert használni, nem?AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
domi007
őstag
ez volt eddig, most már mennie kell magyar lakhelyű IDvel is.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
moonman
titán
-
pzstm
titán
de tény, nagyon klasz az egész Live.
Csak ha mondjuk veszek 100MSN partnert, akkor abból jó ha 1 tud a Skydrive-ról meg egyebekről....semmi marketingje nincs (És akkor még lehet sokat mondtam ezzel a számmal...)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ArchElf
addikt
Mert olyan szolgáltatást használsz, amire nem vagy jogosult (bár technológiailag meg tudod oldani, hogy működjön - pont mint virágbolti W7-et futtatni a regisztráció kikerülésével, vagy MSDNAA-s XP-t upgrade-elni normál W7-re, upgrade liszenszel).
Amúgy azért működik az USA-ban, mert az MS egy amerikai cég, fizet az államnak egy rakat adót / megegyezett a kormányzattal, hogy az állampolgárainak szabadon biztosítja a hozzáférést a termékekhez. Ez pont ugyanolyan, mint a youtube: "this content is not available in your country" - ergo a magyar állam nem fizeti ki a liszendíjat a szolgáltatónak (értsd: egyezik meg a jogtulajdonosokkal) a tartalom szolgáltatásához.
Ha átvered a szolgáltatót, és másnak adod ki magad, akkor jogosulatlanul férsz hozzá. Ennyi.
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
RepeatSector
senior tag
Sebesség szerintem jó semmi problem nincs vele, suliban a tételeket is ide szoktam a public mappámba feltölteni és akkor mindenki elérheti.
És az is tetszik, hogy a mobilommal rendesen tudok szinkronizálni neten keresztül. (telefonszámok, email címek,)
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
petymeg2033
tag
És az vajon hogy működik, hogy Yahoo! vagy GMail acc-ot is elfogad, mert én eddig csak Live ID-s bejelentkezést találtam, akárhogy kutakodtam.
Azt ne mondja senki, hogy ez csak azt jelenti, hogy saját email-címmel is tudok Live ID-t regelni, mert akkor ez is csak mókusvakítás.
-
Oltás
csendes tag
Hamár ofisz akkor open, és hamár onlány ofisz akkor gúgl doksz
-
Shad0w
senior tag
Semmi...
[ Szerkesztve ]
-
Nekem is megy már egy jó ideje, holott semmi trükk nincs a Live ID-ben. (Szerk.: Hacsak nem az, hogy több mint 8 éve regisztráltam )
Dicséretes hogy Firefox alól is hibátlanul működik
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gambler
tag
Nekem még mindig azt mondja, hogy "Not available in your region". Budapest van beállítva régiónak, és kb 6 éve regisztráltam.
Két szóban elmondhatom, amit az életről megtanultam: megy tovább (Robert Frost)
-
moonman
titán
á, az már nem trendi. most a gtalk a trendi. ja, már az sem, most épp Facebook chat van soron. nemtom... én nem vagyok trendi.
a felgyült kérdésekre pár válasz:
szerintem egyáltalán nem számít jogellenesnek, ha lakóhelynek USA-t jelölök be. mivel itt ingyenes szolgáltatásokról van szó, semmilyen kárt nem okozok azzal, hogy nem a valódi régióm szerinti beállításokkal használom, legfeljebb több funkciót érek el. (nekem egyébként fizetős accountom van, amerikai bankkártyával, szóval nálam még ebbe se lehet belekötni )
a Live ID-t úgy lehet ámerikaira állítani, hogy a https://account.live.com/ alatt a "Country/region" beállításainál USA-t választunk. egy kis időnek el kell szerintem telnie, mire érvényesül a dolog. nekem egyébként vesszőparipám, hogy minden lehetséges dolgot angol nyelven, USA lokalizációs beállításokkal használok. (Windowsban a location USA, a regional maradhat magyar)
egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy külsős e-mail címmel regisztrál valaki, a Live ID egy email és egy jelszó párosa, az emailnek nem kötelező Hotmail-esnek lennie, az csak a kezdetekben volt így. persze ha a Live ID egyben Hotmail fiók is, annak csak előnye van, de nem muszáj kihasználni.
a SkyDrive-ra csak te és a mappába jogosultként felvett userek tudnak feltölteni. a userek természetesen Live ID-vel tudnak bejelentkezni.
a Live sebességénél nem a fel- és letöltések sebességére gondoltam, hanem a lapok betöltődésére. néha eléggé be tud lomhulni (hmm, ez egy érdekes szó).
a Firefox egy ideje hivatalosan is támogatott, mert elérte a kritikus piaci részesedést. azért néha jó nagynak lenni, nem?
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
A sorkizárást mint funkciót hogyan lehet előcsalni (csak jobbra, balra és középre van)?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
moonman
titán
válasz < CyberBob > #37 üzenetére
webesben nem lehet. de ha feltöltesz egy sorkizártra formázott doksit, belejavítasz, rámentesz, letöltöd, megőrzi a sorkizárást.
-
moonman
titán
válasz < CyberBob > #39 üzenetére
felteheted a doksi mellé.
-
bobsys
addikt
válasz julius666 #42 üzenetére
Csak annyi, hogy magyar kartyaval nemtudsz fizetni, usabelivel meg igen. Volt egy par napjuk amikor eppen lehetett magyar kartyaval is fizetni, arrol en lemaradtam de ha jol emlekszem Morden24nek sikerult. En is amerikai kartyaval fizettem ki kesobb.
A fizetosben nincsenek reklamok nem jar le az account es van 10 giga tarhely.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
moonman
titán
válasz julius666 #42 üzenetére
nincsenek sehol reklámok, sem a levél alján, sem a live.com-ra végződő lapokon sehol,
10 GB-ot csatolhatsz egy levélhez, a mailbox teljes mérete 500 GB,
nem jár le az account, ha nem lépsz be három hónapig,
korábban a POP/SMTP elérés is ehhez volt kötve, de az már publikus.ja, az éves díja $19,95.
[ Szerkesztve ]
-
sekli
addikt
-
petymeg2033
tag
A válaszodban azt írtad le, amit én mókusvakítás jelzővel illettem. Nekem pl sosem volt hotmail.com-os címem, már 6-7 éve is, mikor regisztráltam, Freemail-es címet használtam a Live ID-hoz.
A cikkben viszont ezt írják:
"nemcsak a Hotmail-, hanem a Gmail- vagy a Yahoo Mail fiókkal rendelkezők is szerkeszthetik ezeket"
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy az adott embernek nem kell rendelkeznie Live ID-val, elég ha Gmail-es, Yahoo-s azonosítója van, mert azokat is elfogadja a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen