Még egy hónapig lehet akciósan hozzájutni az új Microsoft Office-hoz

A Microsoft ma közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy az új termék bevezetése kapcsán tavaly ősszel indult akció keretében már csak egy hónapig él az Office kedvezményes ajánlata: az, aki 2013. április 30-ig Office 2010 vagy Office for Mac 2011 terméket vásárol dobozos termék vagy termékkulcskártya formájában, azt telepíti, aktiválja, és regisztrál a www.office.com/offer címen, 2013. május 31-ig ingyen letöltheti és aktiválhatja az új Office-t.

Az új Office továbbra is használható offline telepítve, de bizonyos konstrukciókban akár online szolgáltatásként is igénybe vehető. Az új Office 365 Otthoni prémium előfizetés az Office-alkalmazások mellett 20 GB extra SkyDrive-tárhelyet és havi 60 perc Skype telefonálási lehetőséget is ad.

Az ajánlat része az is, hogy ha valaki az Office 2010 Otthoni és kisvállalati verziót vagy az Office Professional 2010 csomagot vásárolta meg és aktiválta, jogosult lehet egy három hónapos, Office 365 Kisvállalati prémium verzióra (P2 csomagra) szóló próba-előfizetésre is, amikor a termék elérhetővé válik.

Az Office 365 Kisvállalati prémium verzió egyesíti a legfrissebb Office-alkalmazásokat és a profi felhőalapú levelezési, naptárkezelési, videokonferencia, fájlmegosztási és sokoldalú biztonsági szolgáltatásokat, továbbá nyilvános webhelyet is biztosít. A próbaidőszak legfeljebb öt kereskedelmi célú felhasználói licenccel vehető igénybe.

Azóta történt

Előzmények