Hollywood jövője a blockchain?

Jason Kilar, a WarnerMedia távozó vezérigazgatója szerint Hollywood jövőjét a blockchainben kell keresnünk, DVD-szerű hullámra számíthatunk.

Érdekes kijelentéseket tett a WarnerMedia távozó vezérigazgatója, Jason Kilar. Elmondása szerint Hollywood jövője a blockchainben keresendő.

Kilar új lehetőséget látott és lát a történetmesélés és a technológia találkozásánál, azt ugyanakkor egyelőre nem árulta el, hogy mihez kezd legközelebb. A WarnerMedia éléről azután távozik, hogy az eddig az AT&T tulajdonában lévő óriás egyesül a Discoveryvel, egy várhatóan ebben a hónapban lezáródó üzlet során.

Kilar szerint a blockchain teljesen átalakítja a szórakoztatóipart, főleg úgy, hogy a digitális gyűjthető elemek, vagyis NFT-k beszerzése egyre egyszerűbb.

Kilar odáig ment egy interjúban, hogy kijelentette: szerint hatalmas hullám tart Hollywood felé, akkora, mint a ’90-es években a DVD-őrület volt. Hozzátette: egyértelmű módon az sok cég gazdasági szerencséjét megváltoztatta, köztük a WarnerMediáét is. A blockchain kapcsán úgy véli, újabb bevételi forrásokat nyithat a szektornak.

Azóta történt

Előzmények