Elérhető a Firefox for iOS

A lényeg: az iPhone, az iPad, vagy az iPod touch felhasználói mostantól a Firefox for iOS verzióját ingyenesen letölthetik az App Store alkalmazásboltból.

A Firefox for iOS a jól ismert és kényelmes Firefox szolgáltatásokat kínálja a iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékeken is. Az eszközök – legyenek azok Linux, Windows, OS X, Android (és most már) iOS rendszerűek – közötti szinkronizációt egységesen a Firefox Sync biztosítja. Használható az intelligens címsor az okos és testreszabható kereséssel, a kényelmes lapkezelés és a Firefoxban rég meglévő Privát böngészés is (egyelőre követés elleni védelem nélkül).

Firefox for iOS
[+]

A Firefox Accountsban biztonságosan tárolhatóak és szinkronizálhatóak a felhasználók böngészési előzményei, belépési adatai a különféle weboldalakhoz, könyvjelzői és a megnyitott lapja is.

A fejlesztők mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb böngészőt adják az iOS felhasználók kezébe, és örömmel várják a felhasználói visszajelzéseket a „Settings” menü „Support” almenüjében a „Send feedback” lehetőség használatával.

További információk a Mozilla oldalán találhatóak.

Azóta történt

Előzmények