Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Jazz #8067 üzenetére

    Hát nem is tudom, nekem olyan sok bajom nincs a régi gépemmel, csak az, hogy nem megy rajta semmi újabb program. És nem azért, mert nekem nem felelne meg, hogy NEM Core2Duo-nak hívják a procimat, sose érdekelt az, hogy felvághassak másoknak azzal, hogy nekem milyen gizda gépem van: nem az a lényeg, hanem az, hogy arra a célra, amire nekem kell, megfeleljen, és normális sebességgel menjenek rajta az alkalmazások (magyarul ne szaggasson).
    Akkor elárulom, milyen konfigom van: Abit SA6 (maximum 512 MB RAM-ot lehet beletenni :)), Celeron II 800 MHz, nVidia Geforce4 MX440. Hát, kíváncsi lennék, ezzel a géppel például hogy működtetnéd az Adobe Photoshop CS 3-at, vagy az Adobe Premiere újabb változatai közül bármelyiket, és ez még csak két példa, még nem is beszéltem a játékokról.
    Kíváncsi lennék, hogy bírnád működésre egy ilyen géppel az újabb programokat.
    Megértem a ragaszkodásodat a régi gépedhez, de sajnos haladni kell a korral, egy idő után rá van kényszerítve az ember, különben csinálhat bármit, lemarad. :(
    Ez van.
    (Én már így is jócskán le vagyok maradva - szívesen használnám még a jelenlegi gépemet akár évtizedekig is, de ez nem fog menni...)

    U.i.: amúgy is rákényszerítenek a váltásra: ha rászánnám magam egy újabb alaplap-vásárlásra, akkor kénytelen lennék idővel új SATA-s eszközöket venni, pedig nekem bőven megfelelne a régi ATA-s vinyóm is. A legtöbb mai alaplapon max. 1 IDE-csatlakozó van. Akinek meg ugye több ilyen eszköze van, az vagy vegyen SATA-ATA átalakítót (ahogy én is tettem egy új Pio212D vásárlása miatt), vagy adja el a régi vinyóját (ha talál egyáltalán vevőt rá.)
    A váltáskényszer másik példája az AGP->PCI-E váltás - de még sorolhatnánk... :O
    U.i.2.: bocs a hosszú OFF-ért. :B

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák