Aktív témák

  • floatr

    veterán

    válasz Nowhereman #47637 üzenetére

    Hát először is ami a második szekcióban foglaltakra vonatkozik: a 32 bites rendszer összességében lényegesen lassabb, mint a 64 bites, még PAE kernellel is. Ne kérdezd h mi az oka, de ez van, mérték. Hogy fogyasztás tekintetében van-e különbség, az valóban megérne egy pár mérést, bár onnantól kezdve sem annyira érdekel, mivel teljesítmény/fogyasztás viszonylatban, még így is lehet jobb.
    Ami a 11.10-est illeti, sokkal jobban össze van rakva, mint a 11.04-es, ehhez képest merem ajánlani. Ami az alapjait illeti, ugyanazt fogod megtalálni bármelyik variánsban, így a kubuntu-ban és a lubuntuban is. A kubuntu szvsz egy rakás hulladék, amióta a kde4-et a világra hozták, a lubuntu meg egy erősen kompromisszumos rendszer. Ráadásul örökölték azt a hozadékot, ami a kernelverzióval jött még a fedora és a suse aktuális verzióiba is -- kisebb eltérésekkel hasonló problémák várják tárt karokkal a felfedezni vágyó kiscserkészeket.

    Ami a zárt drivert illeti, a gyári fejlesztők ritka lusta egy népség. Olyan hibákat képtelenek sokszor javítani, ami a nyílt driverben még annak tesztelésekor eltűnik. Ha nem lenne szempont a fogyasztás, már rég senki nem használná, mert szégyen, amilyen minőségű.

    Ha a disztribúció nem jön be, akkor -- már elnézést de -- mi keresnivalód van itt. Térítésre senkinek nincsen szüksége.

    (#47690) viw Jeez, sikerült visszatoszkodni alulra, amit nagy nehezen átdizájnoltak, hogy nem egye a szélesvásznú csíkképernyőt? :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák