Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz upszilon #22566 üzenetére

    Én igazából csak azt nem értem, hogy mi a valódi célod evvel? Mármint az Ubuntuval? Mért kell használnod? Azért tán mert ingyen van? Az nem lehet, van Windowsod is. Azért mert könnyű használni? Az nem lehet, láthatjuk, hogy csupa szenvedés. Azért mert kíváncsi vagy, szereted az új dolgokat kipróbálni és mert unatkozol is? Igen, ez lehet, de mért kell emiatt szapulni valamit, meg itt mindenkit?
    Megnyugtatlak, hogy senki sem akar félrevezetni, direkt kitolni veled, csak jót akarunk, semmi mást. De eléggé irritáló már, mikor negatívan kritizálsz mindenkit, vádaskodsz, hogy ellened vagyunk, hogy olyan módszereket írunk le amelyek egyáltalán nem működnek, sőt igazából mi ki sem próbáltunk semmit azok közül amelyeket leírunk.

    Tudod, nem muszáj ám minden problémával a fórumba írogatni, ott a Google, abba bepötyögve számos problémára lelsz megoldást. Ami kérdés benned felvetődik, biztosan másnak is már eszébe jutott, le van már írva valahol a megoldással egyetemben.

    Ha nem tartasz minket elég jó "szakembereknek", akkor menjél egy olyan fórumra, ahol "okosabbak" vannak, a HUP jó lenne, ott vannak páran hasonló mentalitással is. Vagy ott az egész internet, mi kis ország vagyunk, számos remek angol nyelvű fórumot találhatsz.

    <-ƘƘ->

Aktív témák