Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Hali!

    Ubuntu 8.10-et telepítettem, hogy kicsit jobban megismerkedjek a linux-szal (a legfelhasználóbarátabbnak tartják). De csak pont a net nem akar ellátogatni. T-Mobile web'n'walk stickem van, úgy harangozták be az intrepidet hogy a mobilnettel alapból is megbirkózik.
    Nos, cáfolandó... A történet az, hogy az origo cikke szerint a magenta szolgáltató adatai hibásak, mert felhasználónevet és jelszót "égettek" az alapbeállításba (pedig egyik se kell), a cikkíró szerint korrigálható. Valóban, de a korrigálás nekem nem jön össze. A felhasználónevet simán ki tudom törölni, de a jelszó ragaszkodik, mint takony a falhoz. Ha átírom, akkor semmi gond, eltárolja az újat. De ha egyszerűen kitörlöm (karakterhossz==0), akkor a legutolsó beírt szöveg marad benne. Így viszont használhatatlan, nem is csatlakozik.

    Tudna valaki gyógyírt a problémámra? :U

    Kérlek, csak azt ne, hogy ezt töltsem le, azt fordítsam le, mert 1.) a verziót pont úgy harangozták be, hogy alapból tudja, 2.) elvileg a megcélzott réteg pont az enyém, akik csak most ismerkednek a linux használatával :)

Aktív témák