Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Igen, a menu.lst -ben a Vista az 5. lett, (illetve 6., de 0-val kezdődik a sor), és a default lett átírva 0-ról 5-re. :)

    Azért adtam 777-et, mert hiába jelentkeztem be rootként a terminalba, utána sem tudtam menteni a változásokat. Lehet hogy valamit rosszul csináltam :-/

    777-tel is rákérdezett, hogy biztos menteni akarom e tutira, merthogy izé meg hozé :)

    DE miután szerkesztettem, visszaállíthatom a chmodot és akkor gondolom nem lehet később se baj, viszont akkor már csak azt szeretném kérdezni, hogy mi az alapértelmezett chmod ? (milyen szám?)

    Illetve ha már írok, akkor megkérdezem azt is :D , hogy vajon miért nem megy a Beryl. ubuntu.hu -n van egy rövid leírás, az alapján megcsináltam, ellenőríztem hogy megy e a 3D gyorsítás, nem ment, akkor szedtem le drivert a videokártyájához (laptopban Radeon X1100), utána azt írta hogy 3D oké. Synapticban leszedtem a szükséges cuccokat: Beryl,Beryl-manager,Emerad themes meg ami még kellett neki.

    Beryl managerben hiába állítom MetaCityről Berylre, visszaáll. (Nem is változik semmi 1 pillantra sem). Compizra állítva megmarad, viszont nem látok semmi változást. Emerald témáknál látom ott a sok témát, de hogy lehet őket applikálni? Lehet h a Beryl nem is megy ezzel a laptop Radeonnal?

    Beállítások->Asztali effekteknél azt írja, hogy nem elérhető a Composite csomag. Olvastam, hogy a xorg.conf -ban kellene a Compositot Enabledre. Próbáltam, de akkor is ezt írta ki. Írtam Enabledet, 1-et, akkor is. Alapból 0.

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Aktív témák