A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Djuree
(PH! nagyúr)
majd ha kijön a full nyomok 1v1-et is, de addig felesleges, úgyis nulláznak mindent majd megjelenéskor 
Alg: kemény 800ft egy tescos mikis füles 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
tescos mikis fülest nem veszek
- ráadásul most nem fogok csak azért boltba menni (most értem haza)
Egy Medusa van tervbe véve majd kicsit később, ha lesz rá keret
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
A 4 vs 4 -et is nullázzák ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
All Hope Is Gone

Djuree
(PH! nagyúr)
tudom, de ahhoz most van kedvem, 1v1-hez meg nincs 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

kovsol
(PH! félisten)
nekem egy ilyen hama talpas mikrofonom volt sokáig az is kb ilyen 800Ft és használhatod a megszokott fülesedet továbbra is
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

JSaN
(őstag)
Hali, ma este en is benne vagyok egy 4v4ben.
Nem tudom hogy megjavult e mar a drop, most a napokban nem toltam.
Life goes on...

Dizson
(tag)
Engem már egyáltalán nem dropol, és ahogy olvastam másokat se.
Én is szívesen játszok este 2v2-et, 3v3-at vagy 4v4-et 
Hááát akkóóó meg aztat mond ... 
All Hope Is Gone
Nah... megyek kiesek már platinumból 
Ha lesz valami PHarty, szóljatok rám.
este jovok enis, de majd radirok. vagyis remelem ugy felora mulva 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP

kovsol
(PH! félisten)
én kezdem megutálni a terrant
csak a régi szép idők kedvéért azért előbb mentem egy zerg mérkőzést is és jól megcumizta a srác, aztán meg sikerült kikapnom egy TvT ben 
most valami 5-3 a statom, azt hiszem megyek párat zerggel hogy jó irányba lendüljön
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)
én mindig is utáltam ... 
All Hope Is Gone
áá, bazz, egy teljesen simán nyerhető meccset buktam, mert lusta voltam tech-et váltani 
Mondjuk a végén drop is volt, szerintem a vihar miatt...
Nem a vihar volt... lag, fagyás, drop... 4ből kétszer... pedig ahogy nézem bent tudnék maradni platinában
Megint volt egy rakat hidrám, ellen egy bázisról voidrayezett, már a bázisát rombolom, és fagy...
[ Szerkesztve ]
ismerős érzés 
All Hope Is Gone

Djuree
(PH! nagyúr)
mekkora hülye custom gémeket nyomtunk bakker

Gyerekeeeek ilyen 3v3(v3v3)-at még nem b@sztatok, mint amit játszottunk! 
Rohadtmód jó volt játszani így....
Először tök hülyeségnek tartottuk, de azt rájöttünk hogy faszánkás. 
Alg: Mi már kb 19:30 óta toltuk a játékot, és nem volt drop. Lagg se. ellenben szaggatás az mint az állat! 
[ Szerkesztve ]
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!

Djuree
(PH! nagyúr)
nemcsoda, mikor már 3556234235 egység volt a képen egyszerre 
miért "3v3(v3v3)"?
iPhone 4S

Djuree
(PH! nagyúr)
erre nincs válasz, ez jött 
Mert az elején 12-en toltuk, csak aztán 6-an beleuntak és kiléptek, na meg szétgyaszáltuk őket, és maradt 3v3. Aztán 3v2. De mi nyertünk 5:4-re muhahah. ![;]](/dl/s/v1.gif)
FFA-hoz hasonló agyabugya, csak itt 4 csapat van, 3-3 fővel... azaz ha mindenki kimaxol akkor 2400 értékű egység lehet a térképen(pl. 4800 zergling
)
Szerk: holnap szerintem én is kipróbálom... ma már nem játszok
[ Szerkesztve ]
Szerintem a legelső 3v3v3v3 volt a legjobb.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
nnna ennyi volt, kiszort mindenkit.
pedig nyeresben voltunk 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! Samsung 305T Plus (2560x1600@30") hibatlan, elado -> http://goo.gl/b51iP
Bakker most, ha nincs drop, mindenki egyszerre indul meg, lenyomhattuk volna őket áááááááááá

Szétvágtam 5 colossusát, meg egy marék hydra - t, a másikból, 4 overlordot , meg az apró ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Konflikt: még a gondolatunk is egy 
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

JSaN
(őstag)
siman lenyomtuk volna, en szokas szerint a DT-el mar beapritottam hatulrol. 
Life goes on...
Üdv!
Van pontos infó, hogy miért lőtték le a b.net-et? Olvastam valami olyasmit, hogy hegesztenek hozzá pár cuccot, amivel nagymértékben növelik a stabilitást. Ez lehet a háttérben?
Üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

JSaN
(őstag)
igen, valami ilyesmi van a hatterben.
Amugy sokszor volt mar ilyen, alltalaban ejfel korul lovik le a bnetet.
Life goes on...
Láttalak tesó !!!

All Hope Is Gone
megjelent a "play offline" gomb, ha nem tud kapcsolodni a bnethez! vegere. bar most inaktiv volt az is, de ez mindenesetre jot jelent.

kovsol
(PH! félisten)

kovsol
(PH! félisten)
hihetetlen, hogy sorba bukom el a nyertes játékokat
apró figyelmetlenségek miatt

Djuree
(PH! nagyúr)
bammeg te már korán reggel tolod az ipart? 
Az elég dühítő tud lenni ...
Nekem meg olyan embereket rakott be placement meccsekre, hogy 5-0 lett, és berakott Gyémánt ligába
... lesz itt mélyrepülés 
Az utolsó meccs volt a legkirályabb, mikor odaértem 3 void - dal, a srácnak volt egy queen - je, meg 6 zerling - je ...
... először azt hittem elbuktam, mondom a fősereg tuti úton van ... hát nem
[ Szerkesztve ]
All Hope Is Gone

kovsol
(PH! félisten)
nekem 3-2 volt a placmentem és goldba rakott, terrannal próbálkoztam, most kicsit zergezek, de folyamatosan platina ligásokat kapok ami terrannal még necces, de zerggel előbb is egy szépet nyertem, eddig aki megvert kb mind zealot rusholt és marinokat elég szépen megették 
most minden féle taktikát kipróbálok, hogy ne élesbe kelljen majd később 
(#3434) Djuree: én komolyan veszem a beta tesztelést 
[ Szerkesztve ]
Akinek kell TS3 elérhetőség, az szóljon, tényleg rohadt nagy dolog azon keresztül beszélgetni, tegnap este szinte már a lobbyban való várakozás élvezetesebb volt mint a játék. Balalajka mi? 
akkor ezzel elkestem egy kicsit 
jah, jo otlet, fel kene raknom itt a cegben
Engem tegnap egy platina ligás zerg vert meg, mégpedig úgy, hogy az elején rakott gázlelőhelyet, és az első 100 - ból kifejlesztette a zerling gyorsabb futását, 15 - 20 zerling -gel berohant a probe - ok közé, és mire odaértek a zealot - ok, void - ok, szétkapták az összeset 
Volt 30 mineralom
All Hope Is Gone
Ismerős 
Nem én voltam, esküszöm ![;]](/dl/s/v1.gif)

kovsol
(PH! félisten)
majd el is hisszük mi? 

Ghoosty
(senior tag)
Tegnap custom mapokkal szórakoztam egész este, de még azok nagyon béta verzióban vannak, de ígéretesek.
Utánanéztem, az emberek hozzáadásának is és működik a jobb katt és add friend funkció, csak nehéz összehozni, hogy játszunk egyet együtt és akkor mindenki hozzáadja a másikat.
Közkincsé nem teszem az e-mailemet, de megadtam Thome-nak úgyis ő intézi a TS-t aztán rajta kereszűl felveszek minenkit és akkor engem is felvehet akárki.
SC2: Ghoosty:247

Djuree
(PH! nagyúr)
ja királyos volt, de voltak akik nem tudták értékelni magas röptű eszmefuttatásunkat és kiléptek
vaszilij zajcev

megint én
(őstag)
Ezért nem kell rámpán szórakozni, én mindíg a lehető leg szorosabban építek, mindent, és ott is hagyom az egységeket, max, ha kiköltözök, vagy protos ellen, mert ott kell a rámpazárás, mert ha jön a zealotrush, és te techre mész, akkor esélyed sincs...
Azért a hol lehet a lobbiból kilépni kérdés is odavert egy kicsit... 

JamesHun
(senior tag)
kedves 576 1 hete képtelen elküldeni a béta kulcsot :S
Origin: JamesHun
De rácseszne, ha a játék nem érne véget azzal, hogy az összes épület le van rombolva 
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Windows 7 x64 | BC2: DarkArchonHUN

Djuree
(PH! nagyúr)
jóvanna csak 6 centis betűkkel volt kiírva 
JamesHun: már lehet elfogyott nekik, nekik is csak limitált darab kulcsuk volt, cd galaxisnál is rég elfogyott már
sztem most nem is adnak ki újakat, így is annyian vannak hogy le van terhelve a bnet....
[ Szerkesztve ]
Tudom, hogy nem te voltál, azért az itteni neveket ismerem 
Hát ja, ha továbbmegy a buli, akkor bukta volna, mert még nem volt hydra - ja, nekem meg volt void - om, csak mire visszaért, már vége lett a dalnak 
All Hope Is Gone