A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Ez viszont k*csögség volt. Mit ártott a Blizznek ez? 
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
nem letiltotta, csak törölte a korábbi verziókat...
US béta úgy néz ki megjavult, most már bármelyik pillanatban fellőhetik az EU szervereket is (reméljük)
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Tiszta sor, ha nem fizetsz , nem játszol ; ha ő nem engedi, akkor sem játszol, csak ha béta van
All Hope Is Gone
Csak ez így egy szánalmas húzásnak titulálódik, szerintem.
Alg: Ne reménykedj, majd holnap, esetleg éjfél környékén...
Nem b*szogatásnak szántam.

kovsol
(PH! félisten)
jaja tök köcsög dolog, hogy nem használhatod kényed szerint a sok éves munkájuk eredményét 
Ugyanmár forgasd ki az írományom. Több éves munka. Oké. De ha már közzé tették, és ilyen cseszettsokáig húzzák a phase 2 kezdését, akkor miért fáj nekik, ha a júzer nem bírja ki? Egyértelmű a blizznek is, hogy az ilyen júzer megfogja előbb-utóbb venni a játékot, ha ennyire nem bírja nélküle. Innentől kezdve... De ok, legyen úgy, ahogy mondod.

kovsol
(PH! félisten)
jaja sokáig huzzák a p2 -t nem hogy örülnél, hogy volt p1 sok játéknál nincs is ilyen jellegű tesztelés
fölös felháborodni a dolgon, mert azért az ő szemszögükből is meg lehet érteni
[ Szerkesztve ]
éjfélig még nézem, holnap reggel úgyis korábban kelek, megyek futni
hátha addigra...
Mondom, legyen úgy.
Néhány órán belül p2?
http://www.leekspin.com/
Ügye arról nem is beszélve, hogy ez egy Béta TESZT. Innentől kezdve ugye lehet kezétcsókolomot köszönni a bliznek, hogy megenged nekünk bármiféle játékot a megjelenés elött.
Én legalábbis így látom, és lám-lám nem sír a szám 
ÜDv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Elvileg...
Azért egy kéket igazán megereszthettek volna az elmúlt kb. 15 órában, mióta a US szervert elindították...
Hadd szopjon az európai, alapon...

Djuree
(PH! nagyúr)
az 1-ben is voltak ilyen hülyeségek, pandamaci szamuráj stb. biztos ebben még több lesz....
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
Pár óra és phase2 szóval készülni 
Tovább nem várok, holnap meló ... 
Jó 8 mindenkinek !
All Hope Is Gone
majd holnap nyugodtan nyomod ^^
jóéjt 
Ja, van valami? Most nem vagyok otthon, de nagyon kíváncsi vagyok 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Elvileg van Phase 2 július 19-ig.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Most nem az elvileg érdekel, hanem az, hogy elindult-e tényelgeden? Vahy mmndenki most tolja az elsó csatát? 
Üdv, föccer
Ezt miért csinálja? Pedig elvileg hozzá van adva, még anno kaptam e-mailen Blizztől 2 beta kulcsot, egyiket beregisztráltam rá... de nem működik. De ami ott ki van jelölve, az mit takar pontosan? Valamit elszúrtam, vagy nincs meg hozzá valamim?
Nagyon szeretném kipróbálni, még ha minimum grafikán, akkor is.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
nem, még csak infóért is este 8ig kell várni: [link]
nekem is ilyenkor kell elmennem nyaralni 
"Jöjjön a nagy eső, mosson el minden szemetet, mocskot az utcáról"
Hehe, én is lehet lelépek Szombaton egy hétre, release előtt 3 nappal majd hazajövök, hogy kialudjam magam addig 
Szuper 
All Hope Is Gone
Ráadásul az új replayeket sem tudjuk megnézni offline...
Van viszont egy durva ZvZ HD-nél a Youtube-on, IdrA vs. Sen... 

Djuree
(PH! nagyúr)
na van má beta?
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
Persze, az előbb győztelek le a Xel'nagákkal, nem emlékszel? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Még nincs... Majd estefelé, sajnos.
Inkább holnap reggel...
US béta tele hibákkal, az új textúrák szétesnek, fekete képernyők, fagyások... mintha most indult volna a teszt...
Szerk: viszont lehet föld alól köpködni az infested terrant az infestorral, ezzel mekkorát lehet majd akciózni 
[ Szerkesztve ]
Egyre jobb ... 
All Hope Is Gone
Mind Control is menni fog vele föld alól? 
Ja, hogy még nincs béta... de mikor még az előző béta tartott, akkor is próbáltam, ugyanez volt... Valaki valami ötlet? 
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Valami bug lehet ott, nem valószínű hogy ez a baja, de azzal az installerrel telepítetted fel, amit a gép szedett le a battle.net downloaderrel, vagy pedig máshonnét töltötted le?
csak képzeld el: MMM+siege tankok, tankok siege módban, és a marine-ok közé bedobsz a föld alól pár inested terran-t... Friendly fire FTW ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csúú báz, és tényleg!
És neked semmibe se kerül... 
Ptech: Végignyálazom!
Köszi!
[ Szerkesztve ]

-Zeratul-
(őstag)
nagyszerű, pont ez hiányzott, még a hold lurkernél is undorítóbb dolog.... 
Oracle Database Consultant
végre egy normális stealth taktika zergnek is, mert ugye ott a DT meg a ghost/banshee
Már csak a feedback/EMP megfelelője kellene zergnek
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az európai szervereket még konfigurálják, ma magyar idő szerint 20 órakor lesz a következő bejelentés.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Olé.. akkor még várni kell 8 órát..

sEsE123
(újonc)
Úgy néz ki, hogy a srácok mindent megtesznek, hogy még a hétvége elött menjenek az EU szerverek...
Fingers Crossed 
Hát.. az igazat megvallva én úgy emlékszem hogy máshonnan töltöttem le, mint kész feltelepített, még valamikor az első patcheknél... azóta a Loader mindig szépen patchelt, ha elindítottam, így ma is letöltötte a szükséges patchet. De elképzelhető, hogy ez a gond, hogy nem hivatalos honlapról kaptam le? Ha igen, akkor gyorsba delete, aztán leszedem...
És az a Surway-es dolog az micsoda ott az acc management-nél?
#(4894)Alg: Akkor nyomás...
[ Szerkesztve ]
Ha nem a saját Bnet accodról szeded le, nem fog működni.
Surway: tudtommal ott lehet jelentkezni a teszt(ek)re
[ Szerkesztve ]
Fail, mert nekem végig egy külsős helyről volt szedve, és ment. De szedje le a hivatalosról, mert több embernek sem ment máshonnét leszedett verzióval! 
Az előbb Wolverine már írta hogy mi a szitu, de belinkelem a Bluetrackert is: LINK

Ghoosty
(senior tag)
Na végre, hogy van hír az P2-ről. Sajnos hosszabb időt csak majd kedden tudok vele eltölteni, addig gyakoroljatok, hogy méltó ellenfelek legyetek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Addig én kikalkulálom, hogy lehetne legjobban cannon rush-t índítani Thome ellen. 
SC2: Ghoosty:247
Belehet ám kapni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez nem volt szép
![;]](/dl/s/v1.gif)
All Hope Is Gone

Djuree
(PH! nagyúr)
én mint a világ legjobb proton játékosa párbajra hívlak
![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként a késlekedés miatt nem lesz hosszabb az EU-s Phase 2.