Aktív témák

  • nepster18

    csendes tag

    sziasztok

    Jó pár napja olvasgatok itt a fórumon és láttam egy két ígéretes laptopot.
    Azt hiszem meg is találtam a számomra két legideálisabbat, de most meg dönteni nem igazán tudok ezért kérném a segítségeteket, mert pár napon belül meg szeretném rendelni még suli kezdésig.

    http://www.radium.hu/test/dv6.html
    Ha minden igaz Fido 01 is ezt a gépet rendeli meg :)
    Egyébként ez a gép nagyon szép és amiket írnak róla mind nagyon imponáló.Kényelmes billentyűzet, kiváló tuch pad és a hangzás is szuper állítólag.egyedül talán annyi a negatívum hogy nagy terhelés mellett a bal felső sarokban 40 fok körüli értéket mértek.

    http://ipon.hu/webshop/product/samsung_rf511_np_rf511_s04hu/175444
    Ez lenne a másik.Nagyon sok jót írnak erről a samsungról és a kijelzője is sztem veri a Hp-jét.
    A tuch pad viszont elég rossz azt írták.Külsőre nem néz ki rosszul de azért a HP sokkal kifinomultabbnak tűnik.Hűtésben viszont ez nagyon ott van, 30 fok körüli értékeket mértek nagy terhelésnél is.

    Árban a Hp valamivel több de ha ezért a különbözetért kiváló minőséget kapok akkor azt mondom ám legyen, nem akarok az elkövetkezendő években új gépet venni.Külsőre mindenképpen a Hp fogott meg, viszont ár érték arányban a samsung a jobb talán.
    No meg a proci, nekem meg mondom őszintén elég lenne az i5 is, az lenne a legjobb ha a Hp-ban i5 lenne és akkor az árból is lejönne nem kevés.A videokari a leírtak szerint jóval nagyobb teljesítményű mint a Hp GT 540-ese.

    Komolyan mondom nem tudom mi tévő legyek, segítsetek legyetek szívesek :) !
    Köszönöm!

Aktív témák